Sony'e hiç ısınamadım valla görüntü çamur gibi seslendirme 90 yıllardan kalma gibi. Batırmışlar resmen.Walking Dead, How I Met Your Mother de yayın hakları FOX'ta.@xBUGRAx Bari Friends'i alsınlar o Warner Bross ve Türkiye yayıncısı en son Blu TV'deydi şuan boşta, Bir Erkek Bir Kadın iyi izlenmiş Friends de tutar TLC'de.
Çok mantıklı. Sen açıktan RTS okusana.FOX 2 açınca gece yabancı dizi, gündüz Bez Bebek, Unutma Beni yayınlayacağım.
Sana sormalıO ne alaka. 😱
Konu ne
Sonuçta yapımcısı biz olunca sorun yok
Kanal D de olduğu sürece seni yapımcı etmezler o kanal mafya kanalı değilSonuçta yapımcısı biz olunca sorun yok
Bilmiyorım ya öyle çok hissiyata giremedim.Sana sormalıDuygu değişi mi oldu mu
Konu ne
kız bnmki tims ti@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi Kenan@serhatt @cookies
kız o3 ün sermayesi araplardan değil mi nasıl batacak ben daha çok farah ve çağataya dizi yaptıktan sonra öteledim O3 üTabi o3 batacak hemen sıvıştınOlsun batana kadar senle anacaz
Yaşlılığına ver canım
Parası varsa neden Fatih bittikız o3 ün sermayesi araplardan değil mi nasıl batacak ben daha çok farah ve çağataya dizi yaptıktan sonra öteledim O3 ü
Aaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmışHayır ben nasıl Ay Yapım Ceo'su - MF yapım kordinötürysem sen de Tims ft O3'cüsün@Çiğdem-
aklınca beni taklit edip algı yaratmaya çalışıyor safoz morukAaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmış
Yazıklar olsun sana ne biçim bacısın beeAaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmış
Herkesi herşeyi kendineyontmayı ne çok seviyorsunaklınca beni taklit edip algı yaratmaya çalışıyor safoz moruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?