Sony'e hiç ısınamadım valla görüntü çamur gibi seslendirme 90 yıllardan kalma gibi. Batırmışlar resmen.Walking Dead, How I Met Your Mother de yayın hakları FOX'ta.
@xBUGRAx Bari Friends'i alsınlar o Warner Bross ve Türkiye yayıncısı en son Blu TV'deydi şuan boşta, Bir Erkek Bir Kadın iyi izlenmiş Friends de tutar TLC'de.
![]()
Çok mantıklı. Sen açıktan RTS okusana.FOX 2 açınca gece yabancı dizi, gündüz Bez Bebek, Unutma Beni yayınlayacağım.![]()
Sana sormalıO ne alaka. 😱
Konu ne
Sonuçta yapımcısı biz olunca sorun yok
Kanal D de olduğu sürece seni yapımcı etmezler o kanal mafya kanalı değilSonuçta yapımcısı biz olunca sorun yok![]()
Bilmiyorım ya öyle çok hissiyata giremedim.Sana sormalıDuygu değişi mi oldu mu
Konu ne![]()
kız bnmki tims ti@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi Kenan![]()
![]()
@serhatt @cookies
kız o3 ün sermayesi araplardan değil mi nasıl batacak ben daha çok farah ve çağataya dizi yaptıktan sonra öteledim O3 üTabi o3 batacak hemen sıvıştınOlsun batana kadar senle anacaz
![]()
Yaşlılığına ver canım
Parası varsa neden Fatih bittikız o3 ün sermayesi araplardan değil mi nasıl batacak ben daha çok farah ve çağataya dizi yaptıktan sonra öteledim O3 ü![]()
Aaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmışHayır ben nasıl Ay Yapım Ceo'su - MF yapım kordinötürysem sen de Tims ft O3'cüsün@Çiğdem-
aklınca beni taklit edip algı yaratmaya çalışıyor safoz morukAaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmış![]()
![]()
![]()
Yazıklar olsun sana ne biçim bacısın beeAaa bu Forumdash 03 diyip duruyordu sana sürekli ordan aklımda kalmış![]()
![]()
![]()
Herkesi herşeyi kendineyontmayı ne çok seviyorsunaklınca beni taklit edip algı yaratmaya çalışıyor safoz moruk![]()