Tüm diziler en çok D'ye yakışır.Ay yapıma dönsün Mafya ya ama otür diziler Kanal D e pek uygun değil![]()
![]()
![]()
O3 düşünsün.İyi yolmuş @Yiğitt leri![]()
![]()
![]()
Tüm diziler en çok D'ye yakışır.Ay yapıma dönsün Mafya ya ama otür diziler Kanal D e pek uygun değil![]()
![]()
![]()
O3 düşünsün.İyi yolmuş @Yiğitt leri![]()
![]()
![]()
@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi KenanTüm diziler en çok D'ye yakışır.
O3 düşünsün.![]()
O kadarı kesmez beni kaç yılın hasreti varKendi gelmez sakallarını yüzüne çal Kenan yanındaymış gibi hissedebilisin![]()
![]()
![]()
TLC reyting sistemine girmiş AB'de de bayağı program sokmuş.@xBUGRAx @Çiğdem- @bazinga @Harunnn60 @Forumdash
Görende uzun zaman önce bir şey oldu sanacakO kadarı kesmez beni kaç yılın hasreti var![]()
İyi yaptı şimdi de kazandıklarını Sineme yedirsin@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi Kenan![]()
![]()
@serhatt @cookies
Olmadığını nerden biliyonGörende uzun zaman önce bir şey oldu sanacak![]()
![]()
![]()
O ecünnü yedi bitirdi zaten dağ gibi adamıİyi yaptı şimdi de kazandıklarını Sineme yedirsin![]()
Tatile çıkıyorlarmışO ecünnü yedi bitirdi zaten dağ gibi adamı![]()
![]()
![]()
O kadınla çıkacağı tatilden hayır mı gelir be
Aynen yazın izlediğim pasta yarışmacılarını geçen hafta yine gördüm aylardır aynı bölüm.Yasak Elma tekrarı çok iyi gitmiş gününde izleyin artık.
Bir o eksikti zaten aynı şeyleri yayınlayıp duruyor.![]()
Rahnetli CNBC'nin yerine gelen kanal.O ne kanalıydı cnm şimdi duydum![]()
![]()
![]()
O da yeni eklendi.Dmax de gelmiş önceden var mıydı emin değilim. Bu devirde tematik kanalların ilk 100’e daha çok program sokması çok normal. Özellikle A/B için.
Aynen yazın izlediğim pasta yarışmacılarını geçen hafta yine gördüm aylardır aynı bölüm.
Şişman progmı çok güzel ama.![]()
Star yapmıştı sanki.Uyarlanmalı bize de moda oldu zaten mide ameliyatı.![]()
Star yapmıştı sanki.![]()
Aaa doğruya hep unutmuşum onun kapandığınıRahnetli CNBC'nin yerine gelen kanal.
O da yeni eklendi.![]()
NTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesineTLC reyting sistemine girmiş AB'de de bayağı program sokmuş.@xBUGRAx @Çiğdem- @bazinga @Harunnn60 @Forumdash
Artık "paşa paşa" döner
Kanal D'den de çekip kurtarasım varKanalımız Kanal D, şirketimiz belli değil hayırlısıyla.@Forumdash