Tüm diziler en çok D'ye yakışır.Ay yapıma dönsün Mafya ya ama otür diziler Kanal D e pek uygun değil
O3 düşünsün.İyi yolmuş @Yiğitt leri
Tüm diziler en çok D'ye yakışır.Ay yapıma dönsün Mafya ya ama otür diziler Kanal D e pek uygun değil
O3 düşünsün.İyi yolmuş @Yiğitt leri
@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi Kenan @serhatt @cookiesTüm diziler en çok D'ye yakışır.
O3 düşünsün.
O kadarı kesmez beni kaç yılın hasreti varKendi gelmez sakallarını yüzüne çal Kenan yanındaymış gibi hissedebilisin
TLC reyting sistemine girmiş AB'de de bayağı program sokmuş. @xBUGRAx @Çiğdem- @bazinga @Harunnn60 @Forumdash
Görende uzun zaman önce bir şey oldu sanacakO kadarı kesmez beni kaç yılın hasreti var
İyi yaptı şimdi de kazandıklarını Sineme yedirsin@Forumdash Akıllıymış ayoll şirketi zarara girmedi @xemrexxx lerin parasını mideye indirdi Kenan @serhatt @cookies
Olmadığını nerden biliyonGörende uzun zaman önce bir şey oldu sanacak
O ecünnü yedi bitirdi zaten dağ gibi adamıİyi yaptı şimdi de kazandıklarını Sineme yedirsin
Tatile çıkıyorlarmışO ecünnü yedi bitirdi zaten dağ gibi adamı
O kadınla çıkacağı tatilden hayır mı gelir beÇok yoruldu tabi Kenan tatili hak etti büyük başarıdan sonra @Yiğitt
Aynen yazın izlediğim pasta yarışmacılarını geçen hafta yine gördüm aylardır aynı bölüm.Yasak Elma tekrarı çok iyi gitmiş gününde izleyin artık.
Bir o eksikti zaten aynı şeyleri yayınlayıp duruyor.
Rahnetli CNBC'nin yerine gelen kanal.O ne kanalıydı cnm şimdi duydum
O da yeni eklendi.Dmax de gelmiş önceden var mıydı emin değilim. Bu devirde tematik kanalların ilk 100’e daha çok program sokması çok normal. Özellikle A/B için.
Aynen yazın izlediğim pasta yarışmacılarını geçen hafta yine gördüm aylardır aynı bölüm.
Şişman progmı çok güzel ama.
Star yapmıştı sanki.Uyarlanmalı bize de moda oldu zaten mide ameliyatı.
Star yapmıştı sanki.
Aaa doğruya hep unutmuşum onun kapandığını @Harunnn60 @Yiğitt b12 eksikliği banada bulaşıyor sanırım forumu karantinaya alsakRahnetli CNBC'nin yerine gelen kanal.
O da yeni eklendi.
NTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesineTLC reyting sistemine girmiş AB'de de bayağı program sokmuş. @xBUGRAx @Çiğdem- @bazinga @Harunnn60 @Forumdash
Artık "paşa paşa" dönerO şirketle devam mı edecek acaba yoksa @Forumdash a dönermi
Kanal D'den de çekip kurtarasım varKanalımız Kanal D, şirketimiz belli değil hayırlısıyla. @Forumdash