@Yiğitt İyice etinden sütünden yararlanmadan bırakmıcak gibiNTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine
Artık "paşa paşa" döner
Kanal D'den de çekip kurtarasım var
@Yiğitt İyice etinden sütünden yararlanmadan bırakmıcak gibiNTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine
Artık "paşa paşa" döner
O ecünnü bitirdi zaten bu dağ gibi adamı Hiç işi rast gitmiyorSinemden izin alsın
Aynen bacım Moral depolamak için mavi tura cıkacakmış Moral depolamak için. Düşünebiliyormusun? Adamı depresyona da sokmuş...O ecünnü bitirdi zaten bu dağ gibi adamı Hiç işi rast gitmiyor
Aaa bu @serhatt tatile gidecekler dedi ben de çok başarılı olduya hak etti dedimAynen bacım Moral depolamak için mavi tura cıkacakmış Moral depolamak için. Düşünebiliyormusun? Adamı depresyona da sokmuş...
Ne hak etmesi yaa adamın psikolojisini bozmuş Ocak ayına inşAaa bu @serhatt tatile gidecekler dedi ben de çok başarılı olduya hak etti dedim
Hemen yeni diziye girişmesini bekliyordum
Aaa laf atıyorum işte başarılı olmuş gibi tatile çıkıyor beyefendiNe hak etmesi yaa adamın psikolojisini bozmuş Ocak ayına inş
Haaa Ben yine ters anladım seniAaa laf atıyorum işte başarılı olmuş gibi tatile çıkıyor beyefendi
Utanma kalmamış ayoll bu insanlardaHaaa Ben yine ters anladım seni
Evet zaten 15 dk ölçümlü sistemde de çoğu kez birinci çıkıyordu aslında bu AB başarısı beni şaşırtmadı TLC'nin. PT'ye The Flash, Originals gibi diziler de alıp koysa iyicd atağa kalkar. Bu yazı iyi değerlendirsinler.NTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine
Artık "paşa paşa" döner
Hakları Sony'de Sony HD olsun yine reklam verir.Bu sefer Flashlı filanEvet zaten 15 dk ölçümlü sistemde de çoğu kez birinci çıkıyordu aslında bu AB başarısı beni şaşırtmadı TLC'nin. PT'ye The Flash, Originals gibi diziler de alıp koysa iyicd atağa kalkar. Bu yazı iyi değerlendirsinler.
Sony'e hiç ısınamadım valla görüntü çamur gibi seslendirme 90 yıllardan kalma gibi. Batırmışlar resmen. Walking Dead, How I Met Your Mother de yayın hakları FOX'ta. @xBUGRAx Bari Friends'i alsınlar o Warner Bross ve Türkiye yayıncısı en son Blu TV'deydi şuan boşta, Bir Erkek Bir Kadın iyi izlenmiş Friends de tutar TLC'de.Hakları Sony'de Sony HD olsun yine reklam verir.Bu sefer Flashlı filan
Sony HD yayını internette yapıyor Sony daha bana göre dizi ve film yayınladiği için. TLC yada DMAX'in her realty-belgeseli de ilgi çekici değil DMAX da sadece arda bir ormanda yaşayan adamı izliyorum. TLC rastlarsa 1e1kSony'e hiç ısınamadım valla görüntü çamur gibi seslendirme 90 yıllardan kalma gibi. Batırmışlar resmen. Walking Dead, How I Met Your Mother de yayın hakları FOX'ta. @xBUGRAx Bari Friends'i alsınlar o Warner Bross ve Türkiye yayıncısı en son Blu TV'deydi şuan boşta, Bir Erkek Bir Kadın iyi izlenmiş Friends de tutar TLC'de.
Sony telefon kullanıyorum şuan Sony fanları olarak kanalımızın bu rezilliğinden utanıyoruz.Sony HD yayını internette yapıyor Sony daha bana göre dizi ve film yayınladiği için. TLC yada DMAX'in her realty-belgeseli de ilgi çekici değil DMAX da sadece arda bir ormanda yaşayan adamı izliyorum. TLC rastlarsa 1e1k
DMAX'ın tek kari HD olması SONY kendini yenilerşu mutfak kanalı film kanalı acılıncaSony telefon kullanıyorum şuan Sony fanları olarak kanalımızın bu rezilliğinden utanıyoruz.
Bence TLC de iyi programlar ama DMAX için katılıyorum çok beğendiğimi söyleyemem.
Olmaz öyle, Ay Yapım eski kalitesine dönmeli bence artık. 15-16 reytingli günlerinden 6-7 li günlereNTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine
Artık "paşa paşa" döner
Tatile benimle çıksa ben iyi moral verirdim ona,bu ecünnü daha çok moral bozar beAaa bu @serhatt tatile gidecekler dedi ben de çok başarılı olduya hak etti dedim
Hemen yeni diziye girişmesini bekliyordum