1 Mayıs 2018 Salı Reyting Sonuçları

NTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine

Artık "paşa paşa" döner

Kanal D'den de çekip kurtarasım var
Evet zaten 15 dk ölçümlü sistemde de çoğu kez birinci çıkıyordu aslında bu AB başarısı beni şaşırtmadı TLC'nin.
PT'ye The Flash, Originals gibi diziler de alıp koysa iyicd atağa kalkar. Bu yazı iyi değerlendirsinler.

Hakları Sony'de
Sony HD olsun yine reklam verir.Bu sefer Flashlı filan

Hakları Sony'de
Sony HD olsun yine reklam verir.Bu sefer Flashlı filan
Sony'e hiç ısınamadım valla görüntü çamur gibi seslendirme 90 yıllardan kalma gibi. Batırmışlar resmen.
Walking Dead, How I Met Your Mother de yayın hakları FOX'ta.
@xBUGRAx Bari Friends'i alsınlar o Warner Bross ve Türkiye yayıncısı en son Blu TV'deydi şuan boşta, Bir Erkek Bir Kadın iyi izlenmiş Friends de tutar TLC'de.

Sony HD yayını internette yapıyor
Sony daha bana göre dizi ve film yayınladiği için. TLC yada DMAX'in her realty-belgeseli de ilgi çekici değil
DMAX da sadece arda bir ormanda yaşayan adamı izliyorum. TLC rastlarsa 1e1k

Sony telefon kullanıyorum şuan Sony fanları olarak kanalımızın bu rezilliğinden utanıyoruz.

Bence TLC de iyi programlar ama DMAX için katılıyorum çok beğendiğimi söyleyemem.

Sony telefon kullanıyorum şuan Sony fanları olarak kanalımızın bu rezilliğinden utanıyoruz.

Bence TLC de iyi programlar ama DMAX için katılıyorum çok beğendiğimi söyleyemem.
DMAX'ın tek kari HD olması
SONY kendini yenilerşu mutfak kanalı film kanalı acılınca

NTVspor(DMAX) ve TLC 15dklıklarda vardı. 15 dklıklarda TLCiyi sonuç alıyordu. Şaşirmadım tam ölçüme geçmesine

Artık "paşa paşa" döner

Kanal D'den de çekip kurtarasım var
Olmaz öyle, Ay Yapım eski kalitesine dönmeli bence artık.
15-16 reytingli günlerinden 6-7 li günlere