Destere, Güney Simay'ın bacakları ellerken kalp krizinden ölmüş olabilir.
destere ölse intikamda beren yatakta mert fıratın üstüne çıktığında ölürdü
Tamam haklısın bencede.Muhteşem Yüzyıl yarın totalde 18 ab grubunda 22 reyting alır demedi demeyinbunun neresi çirkeflik 2 katını almalı
- - - Ekleme - - -
bir de blok da vermiyor star başta 25 dk treklam vererek merhametin ekmeğine yağ sürüyor
star falan memnun galiba reytinglerden ya da bu sezon zaten bitecek gelecek sezonu düşünürüz mantığı mı var acep ?6 hafta da 6 farklı düzen zaten yılmaz şahin gudubeti var başımızda
banu varsa rüyaysa süperdir :f
- - - ekleme - - -
ülüman bile en kötü 9 yaş küçüklere bakıyor memati 22 yaş :f
Tamam haklısın bencede.Muhteşem Yüzyıl yarın totalde 18 ab grubunda 22 reyting alır demedi demeyin
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.08 , 2) KANALD: 5.46 , 3) SHOW: 4.44 , 4) TRT1: 2.01 , 5) SMNYL TV: 1.63
ab de 24 ü görmüş dizi 22 az :5:Tamam haklısın bencede.Muhteşem Yüzyıl yarın totalde 18 ab grubunda 22 reyting alır demedi demeyin
Emre beterin beteri var favori kanalıma laf söylemek istemem ama neyse Show TV 30 dakikadır reklamda değil mi Deniz denizz19bunun neresi çirkeflik 2 katını almalı
- - - Ekleme - - -
bir de blok da vermiyor star başta 25 dk treklam vererek merhametin ekmeğine yağ sürüyor
star falan memnun galiba reytinglerden ya da bu sezon zaten bitecek gelecek sezonu düşünürüz mantığı mı var acep ?
Emre beterin beteri var favori kanalıma laf söylemek istemem ama neyse Show TV 30 dakikadır reklamda değil mi Deniz denizz19
Şuanda izlemeyi bıraktım doğrudurEmre beterin beteri var favori kanalıma laf söylemek istemem ama neyse Show TV 30 dakikadır reklamda değil mi Deniz denizz19
Yüksel bey beğenmedi ama Hiddetle şiddeti karıştırıyormuş.my bitti hürremin sondaki bakışı kadın yürüyen oyunculuk kitabı maşallah
Adamın uyandırma şekli bile +18
En düşük ihtimalleri söylüyorum18 mi O kadar az almaz bence
hep başbakanın oyunu bunlar baktı lafla yenemicek icraata geçti
- - - Ekleme - - -
sonda reklam veriyor çoğu zaten my neden sürüye uymuyor arkadaş
- - - Ekleme - - -
my bitti hürremin sondaki bakışı kadın yürüyen oyunculuk kitabı maşallah
Reklam yüzünden mi?Şuanda izlemeyi bıraktım doğrudur
Birde Türkçeyi iyi konuşsa bence Mhidevran ya da Şah Sultan'dan Türkçe dersi almalı.
Emre dikkatini çekti mi başbakanın çıkışından sonra dizide her bölümde 10 dk yıkama yağlama yapılıyor.
- - - Ekleme - - -
Reklam yüzünden mi?
Yüksel bey beğenmedi ama Hiddetle şiddeti karıştırıyormuş.
Ben genelde öyle televizyonu Pis Yedili için açmam.Ama ailem izliyor ve bende onlarla ara ara izliyorum.Ama beğenerek izlerim yani.Birde Türkçeyi iyi konuşsa bence Mhidevran ya da Şah Sultan'dan Türkçe dersi almalı.
Emre dikkatini çekti mi başbakanın çıkışından sonra dizide her bölümde 10 dk yıkama yağlama yapılıyor.
- - - Ekleme - - -
Reklam yüzünden mi?
yıkama yağlama ile alakası yok yılmaz şahin yazacak konu bulamıyor sürekli ufak karakterle başka konualra giriyor
ama meral okayın gersinde o konuda da meral okay mevlevileri alevileri işledi y.ş. sıradan tarikatları analtıyor ya da sıradan halkın sorunlarını
- - - Ekleme - - -
yüksel kim?