Harbiden arka sokaklarin tinelcilerine önce bi dövülsün kan kaybından ölsün
rıza baba göbeğiyle çarpsa yeterli ;
Harbiden arka sokaklarin tinelcilerine önce bi dövülsün kan kaybından ölsün
nedenini yazdım boş arazide patlama yapma avantajları var sakarya fırat ve şefkat tepenin
Buğra Gülsoy FSN'de de ölmüştü çok çekti bu senaristten
Evet Bende sevmem mutlu sonlari Sanırsın sanki onlar hep mutlu olacaklar
şimdi menekşe ile halil de halil aşk-ı memnu da bihter dudaktan kalbe de hüseyin kenan ezelde eyşan yaprak dökümünde ali rıza öldü finalde ay yapımın istatistğine göre ölen kiş iya kuızey ya cemre olur
Evet Bende sevmem mutlu sonlari Sanırsın sanki onlar hep mutlu olacaklar
Yokla arka sokak derken kuytu bi sokakta demek istemiştimrıza baba göbeğiyle çarpsa yeterli ;
bunalrı duyacak kadar yakındaysan demek ki sen de izledinBen hangisi yükselmiş bilemem ama iyice kadın kavgasını abartmışlar paşaların hepsi sapık dedi kadın ya daha ne olsun.
Türk kadını öyle bir bırakmış ki 9'a düşmüş zaten.
Yokla arka sokak derken kuytu bi sokakta demek istemiştim
şimdi menekşe ile halil de halil aşk-ı memnu da bihter dudaktan kalbe de hüseyin kenan ezelde eyşan yaprak dökümünde ali rıza öldü finalde ay yapımın istatistğine göre ölen kiş iya kuızey ya cemre olur
ben de beğenmedim ama gözüm en kötü kg ye kayarMuhteşem Yüzyıl'ı bu hafta bende beğenmedim açıkçası sıkıldım gözüm Pis Yedili'ye gitti.
bunalrı duyacak kadar yakındaysan demek ki sen de izledin
her şeyi rıza baabya bağlıyoruz artık alıştık kaç senedir
Ölsünler ölsünler Temuz ayında dizinin finali hiç çekilmez ama napacan meeeecbuuurrrF
Yok benim ders vardı ancak nete girdim zaten 11'de. Anneme ben sordum my nasıl diye. Sadece reytinglere bakıp değil destekli kötülemek lazım diziyi ondan sordum. )))
yapar mı yapar rıza babaya söylesek destereyi de bulsa
Tamam tamam dur senin için bağlayayım.Rıza baba devriyedeyken gelir kurtarır
ben de beğenmedim ama gözüm en kötü kg ye kayar
Ben niye beğendim ki lo ? çok mu çok fanatiğim
Dizinin senaristi Ece Yörenç'ti galiba (?) o sever başrolleri öldürmeyi