1 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben hangisi yükselmiş bilemem ama iyice kadın kavgasını abartmışlar paşaların hepsi sapık dedi kadın ya daha ne olsun. :)

Türk kadını öyle bir bırakmış ki 9'a düşmüş zaten. :)

Evet:X Bende sevmem mutlu sonlari :X Sanırsın sanki onlar hep mutlu olacaklar:F:F
şimdi menekşe ile halil de halil aşk-ı memnu da bihter dudaktan kalbe de hüseyin kenan ezelde eyşan yaprak dökümünde ali rıza öldü finalde ay yapımın istatistğine göre ölen kiş iya kuızey ya cemre olur :D

Muhteşem Yüzyıl'ı bu hafta bende beğenmedim açıkçası sıkıldım gözüm Pis Yedili'ye gitti. :)

şimdi menekşe ile halil de halil aşk-ı memnu da bihter dudaktan kalbe de hüseyin kenan ezelde eyşan yaprak dökümünde ali rıza öldü finalde ay yapımın istatistğine göre ölen kiş iya kuızey ya cemre olur :D

Ölsünler ölsünler:X Temuz ayında dizinin finali hiç çekilmez ama napacan meeeecbuuurrr:FF:F

Yok benim ders vardı ancak nete girdim zaten 11'de. Anneme ben sordum my nasıl diye. :) Sadece reytinglere bakıp değil destekli kötülemek lazım diziyi ondan sordum. :))))

olsunm merak etmen de güzel :F neyse yanlış zamanda kurmuşsn ilk yarısı mehmet-mustafa ikinci yarısı şah sultan-hürrem rekabetine kuruluydu dizinin :F

- - - Ekleme - - -

Tamam tamam dur senin için bağlayayım.Rıza baba devriyedeyken gelir kurtarır:F:F
yapar mı yapar :F rıza babaya söylesek destereyi de bulsa :F