1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
öbzg de düşme yok geçen haftanın aynı sonuçları alacak

ÖBGZ'de büyük düşüş gözüküyor, Pis Yedili de baya artmış sanki.

Oyle bir gecer zaman ki bu haftayibe fevkalade bir bolumle karsimizdaydi..
Havaların isinmasiyla dizi de dram tonunu hafifletti..
Havanın canlılığı gibi dizide güldürü alanını arttirmaya çalışmışlar çok ta başarılı olmuş.
)
mukemmel ötesi bı bölümde.. Yarın 13 yada 14 lerde bisey alicak ama tns sonucları yayinlansaydi, tns ye göre 16 larda bisey alırdı o da başlangıç için yani ilerledikçe yukselirdi..

neyi yükseliyo ya seneye 10 un altına düşer kesin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gerçekten iyi bir bölüm yayınladı.

Dizi sıkmaya başlamıştı ama bu bölümle eski havasından da iyi bir hava yakaladı gerçekten olaylar olaylar dizide
Aksiyon yönü de geri döndü dizinin sonunda.

@takas gel ÖBGZ düşmanlığı yapma Vadi - ÖBGZ kardeşliği... Bırakın böyle işleri artık iki dizi de sevene güzel.

beyaz hocam yarın öbgz 20 civarı reyting alacak tns de aha şuraya yazıyorum muhteşem bir bölümdü
)

bende biraz baktım oyunculuklar güzeldi ama senaryo tümden okadar iyi değildi hamile kızla oglanın iyi iş çıkarmıştı sadece sbt de reytingi 13-14 olacak gözüküyor. yarınn tns açıklayamıyacak reytingi boşuna beklemeyin
))))

bu arada uçurum müthiş bir bölüm yayınlanıyor. böyle iyi bir bölüm uzun süredir hiç bir dizide görmedim... reytinglerde hafifi yükselme var

Son düzenleme:
Uçurum muhtesem! Adeta muhtesem bir bölüm! Gözlerim resmen doldu, özellikle o 602 odaya gidecek olan kiza çok acidim, ve arka da "Belki Baska Hayatta" sarkisi çalinca insanin içi yaniyor!! Yükselis bekliyorum "Uçurum" dizisinden..

ÖBGZ'nin Total'de alabileceği reyting 12,50 gibi, Pis Yedili ise 7'yi görebilir veya çok yaklaşır. Kazanmak İçin 1 Dakika da oldukça iyi görünüyor.

ÖBGZ'nin Total'de alabileceği reyting 12,50 gibi, Pis Yedili ise 7'yi görebilir veya çok yaklaşır. Kazanmak İçin 1 Dakika da oldukça iyi görünüyor.

öbzg geçen haftaya göre hafif düşer... ama 13 civarını görür.. kazan için bir dakikanın rreytingi o değil. öbzg nin reklamlarının ve jkendisinin reytingi var 20 dakika.. kazanmak için bir dakika 5 reyting civarı alır asıl uçurumun reytingi iyi olacak ben 4 üstü arası bekliyorum.. ilk beşte olabilir