beyazsoy pcdeysen bulda sussunlar
Cepteyim ama googledan itu sozlukten kurtlar vadisinde tecavuze ugrayan nazo hakinda yazilanlari buldum isteyen okuyabilir
www.itusozluk.com/m/goster.php?t=nazo
beyazsoy pcdeysen bulda sussunlar
Kurtlar Vadisi'nde bugüne kadar kaç kişi öldürüldü? Kaç kişi tecavüze uğradı?
Mersin'in Tarsus ilçesi Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Murat Tarsuslu, çok fazla izlendiği belirtilen dizinin incelenen 55 bölümünde müthiş rekorlar kırıldığını açıkladı.
17.10.08 13:03
Mersin'in Tarsus ilçesi Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Murat Tarsuslu, çok fazla izlendiği belirtilen bir dizinin incelenen 55 bölümünde, 411 cinayet, 152 yaralama, 137 saldırı, 147 dayak, 155tokat, 175 kavga, 110 işkence, 3 tecavüz, 191 taciz, 145 silahlı çatışmanın meydana geldiğini bildirdi.
Tarsuslu, yazılı açıklamasında, ailenin, cinsellik, neslin devamı, toplum huzuru gibi çok sayıda görevi yerine getirmenin yanında, bireyin yaşamında çok önemli yer tutan sevgi ihtiyacı, psikolojik gelişim, eğitim, kültürel değerleri kazanma gibi temel ihtiyaçlarını karşıladığı en öncelikli kurum olduğunu ifadeetti.
Ailenin toplum çekirdeğini oluşturduğuna vurgu yapan Tarsuslu, bazı dizilerin ise içerikleriyle bu yapıyı bozmaya başladığını ileri sürdü.
Çok fazla izlendiği belirtilen bir dizinin 55 bölümü üzerinde yapılan bir araştırmada önemli bulguların ortaya çıktığını ifade eden Tarsuslu, incelenen 55 bölümde, "411 cinayet, 152 yaralama, 137 saldırı, 147 dayak, 155 tokat, 175kavga, 110 işkence, 3 tecavüz, 191 taciz, 145 silahlı çatışma"nın meydana geldiğinin belirlendiğini bildirdi.
Dizi filmlerin büyüme çağındaki çocukları gerçek dünyadan uzaklaştırarak için adeta bir "hayal dünyası" yarattığına dikkati çeken Tarsuslu, şunları kaydetti:
"Kitle iletişim araçlarının kişinin tutum ve davranışları üzerindeki etkileri çok güçlüdür ve bu inkar edilemez" dedi.
bu mu kanıtbana kanıt göster aslanım kanıt boş şeyler değil
Bakin buda uludag sozlukten piskopat erdalin yaptigi pislikler okumaya midesi kaldiran okusun)))))))
m.uludagsozluk.com/k/erdal-k%F6m%FCrc%FC/
kanit istediler ikitane kanit buldum. internet kafeye gidersem kvnin eski bolumlerinden tecavuz sahnesini youtuba yuklerim)))))
kurtlar vadisi düsmanlarini böyle görünce gercekten cok keyifleniyorum. Kardesim sunu Kabul edinku vadi hala cok ama cok basarili dizi TNT de bile 12 reytingi geciyor bunu vadi den baska hangi Dizi basarabilir? Bence hicbiri.
Evet vadi den abuzer in oglu Erdal hüsrev aga nin kizina mal cektirip tecavüz etmisti ama pana o sahneyi FGSN deku gibi 5-6 dakika boyunca göstermedi hatta hic göstermedi sadece vildan ataseveri koltuktan uzanmis bir sekilde gösterdi ve izleyici bunu anladi.
kanit istediler ikitane kanit buldum. internet kafeye gidersem kvnin eski bolumlerinden tecavuz sahnesini youtuba yuklerim)))))
evet sonuçta varmışfatmagülün sahneside 3 dakika abartmayın
kardes ortada aslinda tam bir tacevüz yok. Erdal Nazo yu yalanlari ile kandirmisti magsum, saf ve iyi bir insan rolüne girip nazo ya yanasmisti ( aslinda nazo ona acimisti ) ve Erdal sonunda nazo nun iyi niyetini kullanarak onunla beraber oldu.
Asil tecavüzü Erdal canan a gelinlik giydirip yapmisti onuda polat kurtarmisti ama tecavüz den degil ölümden
bu yorumun ilkokuldaki çocuklar gibi aynı
he he hiç abartılcak kadar değil zaten toplumun ahlakını bozdu. vadide tecavüz falan olmadı bana video gösterin hadi bakalım boş boş konuşmakla olmuyo bu işler
Ha bu psikopat erdal tek vildan ataseverin oynadigi nazoya degil.. kendi avukatini oynayan hade kazanovayada gelinlik giydirerek tecavuz etmis)))) kurtlar vadisinde tecavuz seriye baglanmis))) birde bizden kanit istiyorlar
ben senden kanit filan istemedim mesajlarima bakarsan canan ve nazo yu bende yazdim ama ayni zamanda ekledim vadi hicbir tecavüzü fgsn gibi acik acik göstermedi
bu yorumun ilkokuldaki çocuklar gibi aynı. fatmagüle her bölüm tecavüz edilmiyor. ve kimse 'aa fatmagülde tecavüz var gidip birilerine tecavüz edeyim' demiyor. kurtulmak için iyice seviyeni düşürüyorsun takas
sen fatmagül yokken tecavüz olayı olmuyo sanıyodun demi delikanlı
bak arkadaş sana diyorum ki bi söz söylediniz kanıt yok ortada vadide tecavüz olmadı.fatmagül toplumun ahlakını bozmaya yönelik bi dizidir başka da hiçbir pozitif yanı yoktur
sen fatmagül yokken tecavüz olayı olmuyo sanıyodun demi delikanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?