1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Farkı azaltmaya başladı ama sürekli azaltacak ya da Karagül sürekli düşecek değil öyle değil mi
Sürekli düşmez zaten.
Bence Karagül'ün bu sezon alacağı oranlar 8-9 reyting arası olur. Medcezir'in de yükselip Karagül'e yetişebilme hatta geçebilme şansı var totalde.

bir kez daha sbt deneklerine fazla güvenilmeyeceğini anlamış olduk

beni de aranıza alın yoksa sizlinle böyle dalga geçerim demek istedi bence

Bence Gülse kurucularından zaten kadının sıfatı bile masonik.
Kesin illücü.

Bence Yalan Dünya'yı kurtarın reytinglerim düştü yükselmezse sizle dalga geçerim dedi.
Haftaya görürüz.

Britanyanın şirketinden ne beklenir başka bence AGB doğruydu TNS de bir gariplik var yalan dünya gün değiştirse bile faydası olmaz çarşamba hariç hükümetin hoşlandığı diziler var yakında hıyanet sarmalı birinci olursa şaşırmayın ama muhteşem yüzyıl acunun olduğu kanalda olduğu için muhteşem yüzyılı acun koruyor karadayı ve kaçakta acunun rakipleri olduğu için acun koruyor yoksa değeri anlaşılmaz @Bully @xemrexxx

helal olsun panpa olayı çözmüşsün
@Yakamoz-Asi demiştim

Pompy SBT hakkında ki yorumun ne?

Acun'a bak sen.
Teorilerin için tamamen yanlış diyemeyeceğim. ATV ve Star yükselişte. Kanal D aksine düşüşte çünkü.

beyazsoy bu pompy olma ısrarı ne.
Hayır admin ve modlar da bakıyolar öyle.

Bize de fake açmaya izin verin bari yönetime sesleniyorum.

Yd'yi illüminati çarpmış aga.

Gerçekten çok üzülüyorum umarım en kısa zamanda yükselir Yalan Dünya.

2 haftada ne oldu da 6.50 alan dizi aniden düşüşe geçti? Utanmasalar 4e düşürecekler.

Şu an aldığı A/B oranı geçen senenin total oranlarıydı...

Doksanlara da ne oldusa aniden yükseldi?

Kanal D eğer benim dediğim gibi 22.15te bitirip araya Galipin tekrarını koymazsa memnundur bu durumdan demektir. Çünkü Yalan Dünyanın özeti A/B'de en çok izlenen özet. Yeni Bölüm ile aralarında 1 reyting fark var.

Bu da demektir ki, özet bu sene yaramıyor diziye. Yeni Bölüme geçseler 6yı aşarlar. 10 dakika özeti bile 3ü geçiyordu.

Ama çok iyi hatırlıyorum. Geçen sene de Pazartesi özetli yayına geçince ilk önce böyle düştü ama sonra yükseldi.

Yani belli olmuyor. Bazen özet yarıyor bazen yaramıyor. Bildiğim tek şey bu oranları haketmediği...

Umarım Gülse geçen seneki gibi el atar da yükseltir yine.

A/B'de 2 hafta öncesine kadar 4 alan ağır total Karagüle geçilmemiz de ayrı komedi.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medcezir 1 reyting daha zorlasa Karagülü geçiyormuş ancak Ab de rakibine büyük fark atmış iki diziye de tebrikler
Huzur Sokağı Total de düşük gitmiş ancak Ab de ilk 5'e girerek umut vermiş İnşallah ileleyen haftalarda reytinglerini biraz daha yükselterek ilk sıralarda yer alır dün kü bölümün sonunda final havası sezdim
Tatar Ramazan gibi bir diziyi millet nasıl izlemiyor halen daha aklım almıyor. Yav arkadaş bu dizi izlenmez mi ya ne biçim manyak bir dizi.Total de 3 reytingle 20. olmuş Ab de 2.31 reytingle 15. olmuş yazık Vallaha yazık. Haftaya final bölümü yayınlanacak herhalde çünkü dizi dün final havasına girdi