Sürekli düşmez zaten.Farkı azaltmaya başladı ama sürekli azaltacak ya da Karagül sürekli düşecek değil öyle değil mi
Sürekli düşmez zaten.Farkı azaltmaya başladı ama sürekli azaltacak ya da Karagül sürekli düşecek değil öyle değil mi
Yok yok yok.Sürekli düşmez zaten.Bence Karagül'ün bu sezon alacağı oranlar 8-9 reyting arası olur. Medcezir'in de yükselip Karagül'e yetişebilme hatta geçebilme şansı var totalde.
beni de aranıza alın yoksa sizlinle böyle dalga geçerim demek istedi benceEven'de girsin illüye.Acaba gülse neden böyle bir bölüm yaptı.Harbiden soru işareti.
Sakin.Yok yok yok.
Yükselir inşallah.Sakin.Boşver sen Medcezir'i Karagül'ü. Asıl Güneşi Beklerken bu hafta yükselemezse çok üzülecem.
beni de aranıza alın yoksa sizlinle böyle dalga geçerim demek istedi bence
helal olsun panpa olayı çözmüşsünBritanyanın şirketinden ne beklenir başka bence AGB doğruydu TNS de bir gariplik var yalan dünya gün değiştirse bile faydası olmaz çarşamba hariç hükümetin hoşlandığı diziler var yakında hıyanet sarmalı birinci olursa şaşırmayın ama muhteşem yüzyıl acunun olduğu kanalda olduğu için muhteşem yüzyılı acun koruyor karadayı ve kaçakta acunun rakipleri olduğu için acun koruyor yoksa değeri anlaşılmaz @Bully @xemrexxx
Pompy SBT hakkında ki yorumun ne?Britanyanın şirketinden ne beklenir başka bence AGB doğruydu TNS de bir gariplik var yalan dünya gün değiştirse bile faydası olmaz çarşamba hariç hükümetin hoşlandığı diziler var yakında hıyanet sarmalı birinci olursa şaşırmayın ama muhteşem yüzyıl acunun olduğu kanalda olduğu için muhteşem yüzyılı acun koruyor karadayı ve kaçakta acunun rakipleri olduğu için acun koruyor yoksa değeri anlaşılmaz @Bully @xemrexxx
Acun'a bak sen.Britanyanın şirketinden ne beklenir başka bence AGB doğruydu TNS de bir gariplik var yalan dünya gün değiştirse bile faydası olmaz çarşamba hariç hükümetin hoşlandığı diziler var yakında hıyanet sarmalı birinci olursa şaşırmayın ama muhteşem yüzyıl acunun olduğu kanalda olduğu için muhteşem yüzyılı acun koruyor karadayı ve kaçakta acunun rakipleri olduğu için acun koruyor yoksa değeri anlaşılmaz @Bully @xemrexxx
Britanyanın şirketinden ne beklenir başka bence AGB doğruydu TNS de bir gariplik var yalan dünya gün değiştirse bile faydası olmaz çarşamba hariç hükümetin hoşlandığı diziler var yakında hıyanet sarmalı birinci olursa şaşırmayın ama muhteşem yüzyıl acunun olduğu kanalda olduğu için muhteşem yüzyılı acun koruyor karadayı ve kaçakta acunun rakipleri olduğu için acun koruyor yoksa değeri anlaşılmaz @Bully @xemrexxx
kardeş sende bi karar ver artık bi gün uzun özetli diyosun bi gün kıza özetli diyosun bi gün özetsiz diyosunbence gününün değişmesi lazım medcezir ve karagül şov yapıyolar o ikisi varken kimse yalan dünya falan izlemez zaten izlenmiyo şuraya bak ilk 10 da yok
Sbt le ne yapsın onlarda hükümetin istediğini yapıyor zaten tnsye sbt birleşti bu hükümetin reyting sistemiyle oynamasına göndermem varPompy SBT hakkında ki yorumun ne?
Agalı konaklı diziler böyledir Deniz sonradan düşüşe geçer.İlk 1 saatini şimdi izledim dizinin de çok atraksiyon yokmuş dizide. @xBUGRAx .
Hmmmm anladım sanırım.Sbt le ne yapsın onlarda hükümetin istediğini yapıyor zaten tnsye sbt birleşti bu hükümetin reyting sistemiyle oynamasına göndermem var
Sen öyle zannet diyeyim o zaman.Agalı konaklı diziler böyledir Deniz sonradan düşüşe geçer.
Hmmmm anladım sanırım.😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?