sen bnm mesajimi alinti yaparak tahminlerimizin diyorsun yani benide direk olarak kast ediyirsun. Vallahi ben yurt dışında dogup büyümeme ragmen en az senin kadar iyi türkçe konuşuyorum. Neyse sende aslında Vadi nin başarısınin farkındasin ama bazı arkadaşlara inat mesaj yazıyorsun. Ben daha fazla çekemeyeceğim yarın sabahcıyım herkese iyi geceler.
açıklamsını yaptım konuya hakim olmadan gene atladın boşu boşunane diyon sen ya mesajın ortada kanıtsız sallamayacan öyle şuna diyom buna diyom yok mesaj ortada kapak ortada
Revan bile akıllandı bir bu kaldı
iyi gecelr başarı rating anlamında var sadece kalan kısmı boş klavyede yazarken dikktetmiyom fazla
- - - Ekleme - - -
açıklamsını yaptım konuya hakim olmadan gene atladın boşu boşuna
aga onu da hallederiz sorun
- - - Ekleme - - -
yav he he mesajın ortada kanıtsız sallama yapılmayacakmış bundan sonra tekrar et
- - - Ekleme - - -
yav he he mesajın ortada kanıtsız sallama yapılmayacakmış bundan sonra tekrar et
Zamanında uyarmıştım aga seni vadi bile izlemiyor bence
öbgzk 7 ye düşer destere 12 görür vadi 13 e çıkar destere 9 görür yat sen uykunu al sonra dikkatli bak
atv milyoneri ya da bir diziyi neden koymuyo vadinin arkasına anlamadım gitti tüm akşamı vadiye ayrısa bile en geç 11.30 da bitiyo koysa uçurum krem mrem izlenir bence 3 alır en kötü