1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ne diyon sen ya mesajın ortada kanıtsız sallamayacan öyle şuna diyom buna diyom yok mesaj ortada kapak ortada :d

sen bnm mesajimi alinti yaparak tahminlerimizin diyorsun yani benide direk olarak kast ediyirsun. Vallahi ben yurt dışında dogup büyümeme ragmen en az senin kadar iyi türkçe konuşuyorum. Neyse sende aslında Vadi nin başarısınin farkındasin ama bazı arkadaşlara inat mesaj yazıyorsun. Ben daha fazla çekemeyeceğim yarın sabahcıyım herkese iyi geceler.

iyi gecelr:) başarı rating anlamında var sadece kalan kısmı boş klavyede yazarken dikktetmiyom fazla:D

- - - Ekleme - - -

ne diyon sen ya mesajın ortada kanıtsız sallamayacan öyle şuna diyom buna diyom yok mesaj ortada kapak ortada :d
açıklamsını yaptım konuya hakim olmadan gene atladın boşu boşuna :F

aga onu da hallederiz sorun :D

revan görmesin bunu hepinzden mantıklı yorum yaptığı kesin:D

- - - Ekleme - - -

aga onu da hallederiz sorun :D

- - - Ekleme - - -

yav he he mesajın ortada kanıtsız sallama yapılmayacakmış bundan sonra tekrar et :d

sallayan ben değilim açıklaması var her mesajımın sen daha imzamdaki post kasma olayını anlayamadın bunu anlmanı beklemiyorum

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3.68 , 2) TRT1: 3.34 , 3)
KANALD: 3.27

veda karadayının özetini geçememiş.transferler işe yaramamış gibi veda veda edecek gibi .. bu sonuçlara göre millet karadayıyı nasılsa kurtlardan sonra tekrarı var izliyoruz diye gününde izlemiyorlar gibi

vadiciler kendi içinde anlaşamıyor mahonile west ab ye bakıyor takas önmli olan total diyor mhmt 53 16 reyting diyor yasin öyle bir idaaa yok diyor neyse iyi geceler artık cvp yazmayın uyucam kişi yokken cvp yazmak da saygısızxlıktır yarın devam edriz iyi geceler

vadi yine dokuzlara düşmüş .. bunun böyle olacağı belliydi ilk haftaların gazıda kesilmiş uek nerdeyse birinciliği alacak :))

beren gelene kadar birinciliğini korusa bari berenden sonra zaten ilk beşi zor görür :))

öbgzk 7 ye düşer destere 12 görür vadi 13 e çıkar destere 9 görür yat sen uykunu al sonra dikkatli bak :d

öbgzk 7 ye düşer destere 12 görür vadi 13 e çıkar destere 9 görür yat sen uykunu al sonra dikkatli bak :d

o çıkar bu düşer, bu çıkar o düşer, tam çorbaya çevirdin takas..:) bugün buraya fazla takılmışsın senin devreler yandı sanırım, biraz dinlen :))

sadece 3 dilim ya da 4 dilim reklamsızdı gerisi hep reklamlıydı tns totalde 13 bekliyorum

- - - Ekleme - - -

ayrıca benim dediğimi bana deme ben git yat dedim hadi :D

atv milyoneri ya da bir diziyi neden koymuyo vadinin arkasına anlamadım gitti tüm akşamı vadiye ayrısa bile en geç 11.30 da bitiyo koysa uçurum krem mrem izlenir bence 3 alır en kötü

atv milyoneri ya da bir diziyi neden koymuyo vadinin arkasına anlamadım gitti tüm akşamı vadiye ayrısa bile en geç 11.30 da bitiyo koysa uçurum krem mrem izlenir bence 3 alır en kötü

krem gibi kaliteli bir diziyi, kalitesiz bir dizinin arkasına koyup mahfetmek istemiyordur :))

yat diyorum dinlemiyosun ne dediğini de bilmiyon artık uçtun iyice :d