xBUGRAx
Süper Emekli
yat diyorum dinlemiyosun ne dediğini de bilmiyon artık uçtun iyice
OFf bizim ev perşembeleri yas ilan etti Beren'sizlik çekilmiyor!!!!ben uek de uyudum zaten vedayı izledim veda muhteşem bir bölümdü vadiyle kendini yıpratacağına vedayı izle gözün gönlün açılsın
küçük damat nerdeyse istediğine kavuşacaktı gül gibi mehpareyi kapacaktı )
OFf bizim ev perşembeleri yas ilan etti Beren'sizlik çekilmiyor!!!!
Neyse çarşambalari Kuzey varda indirip Perşembe akşamı onu izliyoruz.Kendi tv'mi yaptım... 0 prodüksüyon 0 masraf Veda'yı izlyeceğine kendine böyle özel programlar yap onlari izle yahu...
Ben alternatifsizlikten bakıyorsun sanıyorsun sandım.ee madem söylesene hele bi İclal nasıl oturmuş mu rolune? yoksa Sırıtmış mı ?tv bu ev var sıkıntı yok proğram seçmede zaten bişey bulamazsanm sinema açıyorum.. ama dediğin gibi perşembeleri berensiz çekilmiyor
vedayı alternatifsilikten değil gerçekten izlemek istediğim için izledim küçük damat benim favorim mikser gibi adam kafa üstü dünyanın bu tarafından bıraksan toprağa döne döne dünyanın öteki tarafından çıkar ) burğu gibi bünye var küçük damatta )
Ben alternatifsizlikten bakıyorsun sanıyorsun sandım.ee madem söylesene hele bi İclal nasıl oturmuş mu rolune? yoksa Sırıtmış mı ?
Hmmm...Öbür kadın mendabur surat İclal güleç bi surat.Bu yuzden geçenlerde dediğim gibi İclal ancak en fazla dram olarak romantik - komedi oynayabilir.iclal rolüne tam oturmamış aslında ne kadar becerikli olsada insanlar yadırgar ilk bölümlerdede değişen oyuncuyu ama iclalde sanki olaya tam adapte olamamışta emnette duruyormuş gibi bir his uyandırdı bende ..
eski oyuncunun daha rolüne hakim olduğunu daha soğuk bir karakter çizdiğini söyleyebilirim iclal ise sanki gelişiyle o rolün karakterinide değiştirmiş şaşırması gereken yerde gülümsemekle ciddi durmak arasında kararsız kalıyor umarım önümüzdeki bölümler düzelir ..
Hmmm...Öbür kadın mendabur surat İclal güleç bi surat.Bu yuzden geçenlerde dediğim gibi İclal ancak en fazla dram olarak romantik - komedi oynayabilir.
Veda gayet iyi gitmis kanimca..
SBT Total'de 3,50 reyting almış sadece, kurt SBT A/B'de daha da düşük olduğunu iddia ediyor...
Sbt veya tns nin reytingleri aciklandiysa paylaşırmisiniz ben işteyim