1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

xemrenin kuzeni yazmış onu galiba :d :d

Efes tarih yazdı ilk yarısını 48 30 geride tamamladığı caja laboral maçını 76 64 kazandı helal olsun ikinci yarıda sadece 16 sayı yedi efes

sezonun en iyi bölümlerinden biri müthiş ötesi süper ötesi

- - - Ekleme - - -

aynen oklardan belliydi

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu ‏<s>@</s>RatingKurdu Kurtlar Vadisi son reklamına gitti, seyirci bekliyor. Dizinin reklam ratingi bile şu an 12. Bu da reklam rating rekoru...

- - - Ekleme - - -

perşembe günleri vadicilerden başka kimse olmuyo uçuyo toz oluyo hepsi :d bu arada kreys in vadici olduğuna dair şüphelerim oluştu biz vadiyi överken o my yi övüyo

Zamanında uyarmıştım aga seni vadi bile izlemiyor bence

onu da açıkladım çocukalr duy.ın vadi 14 aldı rating kurduna göre lafına cvptı o sbt ye de rating kurudunda güvenmediğimi önceki mesajlara bakrak bulabilrisin yad atakas gibi boşa sallayabilrisin

güvenmediğini söylüyorsun ama zkfo geçince yoruma yazıyorsun

ne tehditi ya internet ortamında ben sana seni şöyle böyle mi yaparım dedim sinirlerimi zıplatmayın dedim

ben diyomuyrum o tarz cümleler yok o zaman siz de saygılı olacaksızın karı dizisirezalet kelimelri kullanıyor bazıları saygı görmek istiyolarsa önce saygı gösterecedkler

9ile12 12 ile 15 arası 3 fark var yani tahminlerimizin farkı yok nasıl anlıyosan artık cümleyi

ya hala 15 diyor ya gece gece insani cin atina bindirecek. Kardeşim ben daha sezon başlamadan yapilacak tahminlerde ortalama olarak 12-13 alacağını söylemiştim. Senin okuma yazman yokmu?

ya hala 15 diyor ya gece gece insani cin atina bindirecek. Kardeşim ben daha sezon başlamadan yapilacak tahminlerde ortalama olarak 12-13 alacağını söylemiştim. Senin okuma yazman yokmu?

sadece sen misin vadi tahmini yapan bn genelkonuşuyorum sons ezon ve atv de diye 15 diyen çoktu hala da var inadınsa 15 diyrn

- - - Ekleme - - -

desinler beni ilgilendirmez

taamam o zaman iyi gecelrr:D

işte böyle cevapsız kalırlar muhteşemi klendi gününde geçildiğine dair ne sbt ne rating kurdu yazısı var:D
ab ye bakmayız derler arkadaşınız bakıyor derim cevap çıkmaz:D
sonra da gazoz kapağı yaptık diye övünürler:d
1.Star reklama girdi kuzey Güney zirveye çıktı, An itibariyle ratingi AB'de 10.59, totalde

2.Total grubunda şu an zirve Pis Yedili'nin. Dizi 7.40 ratinge çıktı

3.Kuzey Güney Star'ın reklama çıkmasıyla AB grubunda yeniden 10 ratingi gördü ve geçti. Zirvede. Totaldeyse 7.90 ratingle kıl payı birinci

4.An itibariyle totalde son durum şudur 1.Kuzey Güney 7.76 rtg 2.Muhteşem (Reklamda)7.55 3. Pis Yedili 6.36 4. Saraya Fırat 6.20 rating

5.AB grubunda şu an 1. Kuzey Güney 10.26 rating 2. Beşiktaş-Ofspor 7.20 3. Muhteşem (Reklamda) 7.09 4. Sakarya Fırat 5.50 rating

6.Pis Yedili yeniden atağa kalktı. Şu an 7.20 ratingle ilk ikide. Pis Yedili Kuzey Güney'yle zirve için kapışıyor

7.An itibariyle totalde durum şudur 1. Kuzey Güney 7.77 rating 2. Muhtkeşem (reklamda) 6.90 rtng 3. Pis Yedili 6.40 rtg 3. Sakarya Fırat 6.23

8.AB'de şu an 1. Kuzey Güney 10.20 rtg 2. Muhteşem 8.78 rating 3.Beşiktaş maçı 7.28 4. Sakarya Fırat 3.48 rating

9.Ve Pis Yedili yeniden zirveye çıktı. An itibariyle bu gecenin kendi açısından en yüksek ratinginde. totalde 8.50 ratingle izleniyor

10.Ratinglerde son durum şudur Total grubunda 1. kuzey Güney 8.82 rating 2. Muhteşem Yüzyıl (reklamda)7.71 rating 3. Uçurum 2.96

vadi 1 kez geçildi reklamdayken ab de my 10 kez geçilmiş kendi gününde geçilmeyen anlıklarda my vay beeeeeeeeeeeeee :D

bunun üstüne ne diyon sen hala utanma olur insanda

konuyahakimolmadana tladı takas gene boşu boşuna aynı mesajı yazarak post kasıyor son kez söylüyorum öncesine bakrsanız çd nin vadi rating kurtçuğuna göre 14 aldı ezdi geçti mesajına cevaptır bu mesajları düzgün okursanız sbtye ve rating kurtçuğuna güvenmediğim yazdım ama hala nalamakata zorluk çeki,yorsanız sorun bende değil

- - - Ekleme - - -

konuyahakimolmadana tladı takas gene boşu boşuna aynı mesajı yazarak post kasıyor son kez söylüyorum öncesine bakrsanız çd nin vadi rating kurtçuğuna göre 14 aldı ezdi geçti mesajına cevaptır bu mesajları düzgün okursanız sbtye ve rating kurtçuğuna güvenmediğim yazdım ama hala nalamakata zorluk çeki,yorsanız sorun bende değil

sadece sen misin vadi tahmini yapan bn genelkonuşuyorum sons ezon ve atv de diye 15 diyen çoktu hala da var inadınsa 15 diyrn- - - Ekleme - - -taamam o zaman iyi gecelrr:D
sen bnm mesajimi alinti yaparak tahminlerimizin diyorsun yani benide direk olarak kast ediyirsun. Vallahi ben yurt dışında dogup büyümeme ragmen en az senin kadar iyi türkçe konuşuyorum. Neyse sende aslında Vadi nin başarısınin farkındasin ama bazı arkadaşlara inat mesaj yazıyorsun. Ben daha fazla çekemeyeceğim yarın sabahcıyım herkese iyi geceler.