1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman sen sıva yapma, incilerin dökülür

Kış bitmeden zor ama ilkbahar bitmeden konuşalım

------

Bende anında imha olduğunu görünce birden şaşırdım kaldım.
Fazl aktif olununca öyle oluyor. Şimdi bi 15 dakikalığına çamaşırhaneye gitmem gerekiyor. Bakalım havalar nasılmış dışarda
en son -16 idi .
Uslu dur aman
imha etme imkanım olmaz

Reactions: slhttnmtl and MEnes
Yok yok söz veriyorum çok uslu ve akıllı akıllı duracağım.

Reactions: Dosi
Ben ne zaman sıva yapmışım da şimdi yapacağım, ama sıvaları alırım her daim bilirsin...
Alır koyarım bir kenara...

Ahahahahah o kadar mı umutsuz vaka olarak görüyorsun durumu...

------

Bu gibi kelamlar için terbiyesiz cümleler kurması ile meşhur olan @MasacRE yani Utku beyciğim şöyle der, "At yalanı..." devamını söylememe lüzum yok, kendisini tanıyanlar otomatik olarak tamamlamıştır.
Ben ve yalan, nasıl yan yana getirebiliyorsun bu iki olguyu...
Hiç benlik şeyler değiller adaşım, sana yakıştıramadım hiç...

Reactions: Dosi
Abartmayın Demet'i o kadar
@MEnes Tolsto'ya göre çok daha objektifmiş

Orçun Geniş Aile izlemiyordu zaten şaşırmadım
1E1K bakıyordu arada normal yani
Yok izliyordum severim Geniş Aile'yi ama 1E1K'yı özellikle yaşım esprileri anlamaya yetmeye başladığından itibaren severek izledim.
Arada birkaç bölüm açarım çerezlik.

Şöyle düşündüm şimdiki yaşımda hangi diziyi izlemek daha keyif verici oluyor cevap olarak 1E1K öne çıktı.
Sen Geniş Aile'nin 1.sezonuna baştan başla bir ara

Asıl Geniş Aile bu yaşta daha anlaşılır olur 1E1K'daki sohbetleri 13-14 yaşında anlaman lazımdı aslında...

Sen Geniş Aile'nin 1.sezonuna baştan başla bir ara

Asıl Geniş Aile bu yaşta daha anlaşılır olur 1E1K'daki sohbetleri 13-14 yaşında anlaman lazımdı aslında...
Anlıyordum ama pek gülmüyordum şimdi daha fazla gülüyorum.

Süresi uzun olmasa izlenir Geniş Aile de işte.

Bu arada Leyla ile Mecnun elendi mi? Açık ara kazanmalıydı bu etkinliği.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sıva yaptığıma pişman oldum.
Evet umutsuz vaka
yaza bile kalır o derece

Reactions: MEnes
Sen ve Menes hariç mi?

Ozan, Gerekli gibi komedi dizisi seven herkes her tur istisnasız bir şekilde L&M'yi oyluyor
Geniş Aile mi LİM mi sorusuna LİM demeyen kimse LİM’ci değildir, bu yüzden forumda sadece MEnes ile ben kaldık, haliyle hiçbir şansı yok ama bunu zaten döngüye girmeyelim bilinen bir şey olduğu için.

Reactions: MEnes and 12.Adam
Geniş Aile mi LİM mi sorusuna LİM demeyen kimse LİM’ci değildir, bu yüzden forumda sadece MEnes ile ben kaldık, haliyle hiçbir şansı yok ama bunu zaten döngüye girmeyelim bilinen bir şey olduğu için.
Lm'cİ olmaya gerek yok oylama için

Sonuçta herkesin favori dizisi başka ama forumda en az 15 falan kemik oyu var LM'nin rakip Geniş Aile olmadığı sürece

Yok izliyordum severim Geniş Aile'yi ama 1E1K'yı özellikle yaşım esprileri anlamaya yetmeye başladığından itibaren severek izledim.
Arada birkaç bölüm açarım çerezlik.
Olmamış etiketli mesajımı görmeyip, xdragxx 'in etiketsiz mesaja yorum yapmadan kaptın. Nadir diss atan biriyim. Hayırlı olsun

------

Lm'cİ olmaya gerek yok oylama için

Sonuçta herkesin favori dizisi başka ama forumda en az 15 falan kemik oyu var LM'nin rakip Geniş Aile olmadığı sürece
Bu ankette karşılaşmadan elenirlerse sonra özel olarak yapacağım bir anket
cevabı ozaman öğreniriz

Geniş Aile Leo ise, LİM de Brad Pitt’dir forum adına yani tarihi fark olacak olsa da şahsi anketler rekabet ve kaosa neden olmaz mesele değil yani.

Reactions: MEnes and Dosi
Geniş Aile tarafı olarak böyle bir etkinlik istemiyorum açarsan da beni üzersin

Zaten neredeyse 2 haftada 1 tartışıyoruz bu konuyu artık yoruldum yeni bir tartışmaya girmek istemem 😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...