1 Haziran 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Total grubunda ;

Karagül'ün, Lale Devri'nin ve Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrar bölümleri üst sıralarda yer almayı bilmişler.

ATV ise Star Tv'yi geçip zirvede olmuş.

Kanal D ise artık acilen hafta sonuna çare bulmalı..

Son düzenleme:
AB grubunda ise ;

Kim Milyoner Olmak İster en yakın rakibine 3 reytingten fazla fark atmış.

Survivor ise her şeye rağmen iyi gidiyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir gittikçe eriyor. Yarışmanın Sezona ara vermesi gerekiyor ama Kanal D yapmayacak gibi.

Karagül'ün tekrarı çok iyi gitmiş

Beklediğim gibi Survivor her iki grupta düşmüş ve zirveyi kaybetmiş, tabii Duygu gibi mücadeleci kişi giderse olacağı buydu maalesef..

Kim Milyoner Olmak İster muhteşem sonuçlar alarak her iki grupta zirvede yer almış, tebrik ederim.

FOX Türkiye'de Karagül ve Lale Devri adlı dizilerin tekrar bölümleriyle iyi giderek başarısını kanıtladı.

Beklediğim gibi Survivor her iki grupta düşmüş ve zirveyi kaybetmiş, tabii Duygu gibi mücadeleci kişi giderse olacağı buydu maalesef..

Kim Milyoner Olmak İster muhteşem sonuçlar alarak her iki grupta zirvede yer almış, tebrik ederim.

FOX Türkiye'de Karagül ve Lale Devri adlı dizilerin tekrar bölümleriyle iyi giderek başarısını kanıtladı.

Her şeyi Duygu'ya bağlaman çok saçma bence. Zaten artık bu Survivor insanı sıktı hem herkes Acun'a ve Star'a tepkili. Ondan da düştü :)

Her şeyi Duygu'ya bağlaman çok saçma bence. Zaten artık bu Survivor insanı sıktı hem herkes Acun'a ve Star'a tepkili. Ondan da düştü :)

Ne alaka, gerçekler ortada. Kanıtlar da ortada. Ayrıca bu benim fikrim, karışman yanlış. Biz de senin yorumlarına karışmıyoruz. Ayrıca ben hep kendim için konuşuyorum, Duygu'yu sevmeyenler sevenler kadar çok. :)

Ne alaka, gerçekler ortada. Kanıtlar da ortada. Ayrıca bu benim fikrim, karışman yanlış. Biz de senin yorumlarına karışmıyoruz. Ayrıca ben hep kendim için konuşuyorum, Duygu'yu sevmeyenler sevenler kadar çok. :)

Peki dediğin gibi olsun :)

@Fks14 her şeyi duyguya bağlıyosun survivor duygu gitti diye düşmedi bu akşam göreceksin bak nekadar yükselecek :) bu hafta total 7.12 reyting almış ab 6.23 almış bu akşam 8 geçer , milyoner akşam gerçekten çok heycanlıydı total 8.07 reytingle zirvede ab 9.55 reytingle rahat zirvede eee 1 milyonluk soru görüldü :) , eşim bilir 3 reytinge düşmüş ab 2.94 e düşmüş çok kötü

@Fks14 her şeyi duyguya bağlıyosun survivor duygu gitti diye düşmedi bu akşam göreceksin bak nekadar yükselecek :) bu hafta total 7.12 reyting almış ab 6.23 almış bu akşam 8 geçer , milyoner akşam gerçekten çok heycanlıydı total 8.07 reytingle zirvede ab 9.55 reytingle rahat zirvede eee 1 milyonluk soru görüldü :) , eşim bilir 3 reytinge düşmüş ab 2.94 e düşmüş çok kötü

Her şeyi Duygu'ya bağlamıyorum, sadece genel düşüşünü ve programın zevkinin artık çok fazla yükseklerde olmamasını Duygu'ya bağlıyorum. Sosyal medya da aynı şekilde yorumlar yer alıyor.

Tamam Duygu gitti, buna alışmamız lazım ama Survivor'u canlı tutan 3 kişi vardı benim gözümde onlar da Duygu, Murat ve Hilmicem..

Milyoner fark atarak 1. Olmuş..
hem milyoner hem de duygusuz survivor 2. Liğe düşmüş..
bbeb çok çok kötü gidiyor, bitmesi şart..