1 Haziran 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Her şeyi Duygu'ya bağlamıyorum, sadece genel düşüşünü ve programın zevkinin artık çok fazla yükseklerde olmamasını Duygu'ya bağlıyorum. Sosyal medya da aynı şekilde yorumlar yer alıyor.

Tamam Duygu gitti, buna alışmamız lazım ama Survivor'u canlı tutan 3 kişi vardı benim gözümde onlar da Duygu, Murat ve Hilmicem..
bu akşam yine yükselecek 8 geçer

Dün Milyoner'de Final sorusunun üzerinde çok duruldu.

Ama yine de insanlar bakmış her şeye rağmen sıkılmadan ve zirvede de olmuş. :)

ya ne unutması milyonerde bi ilk yaşandı bu zamana kadar milyonluk soru görülmemişti ve 1 saat boyunca o sorudadılar
Eğer senin idda ettiğin gibi çok iyi bir yarışma olsaydı geçerdi bir zamanlar Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Muhteşem Yüzyıl , Yaprak Dökümü bunlar maçları bile geçiyordu peki Survivor 8 reytingi neden geçemedi üstelik Kim Milyoner Olmak İster'den daha geç bitti neden?

Eğer senin idda ettiğin gibi çok iyi bir yarışma olsaydı geçerdi bir zamanlar Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Muhteşem Yüzyıl , Yaprak Dökümü bunlar maçları bile geçiyordu peki Survivor 8 reytingi neden geçemedi üstelik Kim Milyoner Olmak İster'den daha geç bitti neden?
survivor cumartesileri zaten en az izleniyo , ve bilmeden konuşuyosun milyonerde bu zamana kadar bir ilk yaşandı 1 milyonluk soru görüldü ve 1 saat o sorudadılar yani çok heycanlıydı e şimdi zirvede olmazsa bidaha nezaman olacak??? ve milyoner 00:00 bitti survivor 23:20 ne geç bitmesi

survivor cumartesileri zaten en az izleniyo , ve bilmeden konuşuyosun milyonerde bu zamana kadar bir ilk yaşandı 1 milyonluk soru görüldü ve 1 saat o sorudadılar yani çok heycanlıydı e şimdi zirvede olmazsa bidaha nezaman olacak??? ve milyoner 00:00 bitti survivor 23:20 ne geç bitmesi
Her zaman karşısına bir program çıkınca 2. 3. sıraya düşmeye mahkum bir program. Daha da konuşmam.

Her zaman karşısına bir program çıkınca 2. 3. sıraya düşmeye mahkum bir program. Daha da konuşmam.

her zaman mı ? milyonerde o kız olmasaydı ve ozaman survivorun karşısında olsaydı yani bir milyonluk soru görülmeseydi ve 1 saat onda olmasalardı 4 zor alırdı be

her zaman mı ? milyonerde o kız olmasaydı ve ozaman survivorun karşısında olsaydı yani bir milyonluk soru görülmeseydi ve 1 saat onda olmasalardı 4 zor alırdı be
Milyoner için demiyorum ya her zaman iyi bir alternatif çıkınca 2. 3. lüğe düşüyor örneği Pazartesi'nde ve dün gördük.

Eski performansından uzak Öyle Bir Geçer Zaman Ki.

Benim İçin Üzülme zaten kötü AB'de.
survivorun önemli özel bişey çıkarsa karşısına 2.liğe düşüyo pazartesi karadayı zaten çok güçlü ama ona bile yaklaşıyo , salı zaten zirvede , pazar rakipsiz , cumarteside özel bişey gelirse sadece geçiyo

Kim milyoner olmak ister uçmuş adeta.Acun eski performansını gösteremiyor artık..

@yakup09 Yakup dün izledin mi Survivor'u? Duygu'suz gerçekten cansızdı maalesef..

Bence atv Şeyma'ya extra bi prim vermeli.. O kızın sayesinde parayı cebe koydular