1 Haziran 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Milyoner bölünmeden AB 9.55 almış süper gerçekten asıl yeni bölüm 1 saat sonra falan başladı. :D

Vay be. Milyoner'e bak. İki grupta da zirvede. Hemde 8 ve 9,5 reytingle :D

Anlamak istemiyorsun iddaa ettiğiniz gibi çok güçlü programlar yapıyorsa tıpkı eskiden maçlara karşı direnen ve 1. olan diziler gibi lider olması gerekirdi iyi bir projeye geçilmeye mahkum.

Mert, Survivor'da artık eski heyecan kalmadı. Dün sosyal medya da buna çok benzer yorum yapıldı. Duygu orayı canlı tuttu ama gitti. Ben mesela şu an sadece gönüllüler için bakıyorum.

Mert, Survivor'da artık eski heyecan kalmadı. Dün sosyal medya da buna çok benzer yorum yapıldı. Duygu orayı canlı tuttu ama gitti. Ben mesela şu an sadece gönüllüler için bakıyorum.
Halen düşüşün olduğunu anlamak istemeyenler var. Duygu kimdi? :d

Anlamak istemiyorsun iddaa ettiğiniz gibi çok güçlü programlar yapıyorsa tıpkı eskiden maçlara karşı direnen ve 1. olan diziler gibi lider olması gerekirdi iyi bir projeye geçilmeye mahkum.

zaten şu aralar milyoner hangi gün çıkarsa çıksın zirvede olurdu abde hem dün survivorun en güçsüz günüydü

- - - Ekleme - - -

yani sadece survivor geçilmezdi milyonere abde tüm yapımlar geçilirdi

Halen düşüşün olduğunu anlamak istemeyenler var. Duygu kimdi? :d

Benim için Survivor'un en güçlü ve adaleti için savaşan kızdı..

duygu_profil_10020295085145d7b3143f0.png

ohanene miyoner netmiş
acun baya düşmüş
bbeb bitme zamanı gelmiş
3+1 idare eder
uek tekrarı iyi gitmiş ld ye göre :)

Benim için Survivor'un en güçlü ve adaleti için savaşan kızdı..

duygu_profil_10020295085145d7b3143f0.png
Bu Duygumuydu ben oradaki sarışın olan bayanı Duygu sanıyordum üzüldüm iyi yarışıyordu ama çok kavga çıkarıyoe diye haber okumuştum bi yerde birde Duygu ile Acun kavga mı etmiş?

Uzatmayalım artık akşama kadar tartışsak ortak kanıya varamıyacağız. :)

evet bencede

- - - Ekleme - - -

Bu Duygumuydu ben oradaki sarışın olan bayanı Duygu sanıyordum üzüldüm iyi yarışıyordu ama çok kavga çıkarıyoe diye haber okumuştum bi yerde birde Duygu ile Acun kavga mı etmiş?
evet nerdeyse tüm herkezle kavga etti :
1. bozok
2. mustafa
3. fatmagül
4. ümit
5. ırmak
6. murat
7. hilmicem
8. bennu
9. erhan
bunların hepsiyle kavga etti sence duygudamı hata yoksa bu 9-10 kişinin hepsinde mi çok açık ki duyguda

evet bencede

- - - Ekleme - - -

1. bozok
2. mustafa
3. fatmagül
4. ümit
5. ırmak
6. murat
7. hilmicem
8. bennu
9. erhan
bunların hepsiyle kavga etti sence duygudamı hata yoksa bu 9-10 kişinin hepsinde mi çok açık ki duyguda

Böyle isimleri yazmak kolay bir de kavga nedenleri yazsaydın :)

Duygu kavgaların birçoğunda haklıydı ve adaleti için savaştı. Seninle gurur duyuyoruz Duygu! Survivor sensin!

evet bencede

- - - Ekleme - - -

1. bozok
2. mustafa
3. fatmagül
4. ümit
5. ırmak
6. murat
7. hilmicem
8. bennu
9. erhan

Böyle isimleri yazmak kolay bir de kavga nedenleri yazsaydın :)

Duygu kavgaların birçoğunda haklıydı ve adaleti için savaştı. Seninle gurur duyuyoruz Duygu! Survivor sensin!
Peki Acun ile kavga etti mi?