1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Sağolun Kızlar ( Bahar - Esra - Tugba
) Madem bu kadar destekliyorsunuz En favori üye 2012 de desteklerinizi bekliyorum o zaman
Çok sağolun böyle düşünmeniz beni mutlu etti cidden

sen şimdiden oy mu istiyorsuuun :cold:
hiç yakıştıramadım

yok yavrum liste hazırlanırken demiştim zaten yeni mod oldum listede olmayayım diye yani bana oy verilmesi saçma olurdu zaten
haa yani ne bilim..yani gücenirsin filan diye yani açıklamak istedim..

- - - Ekleme - - -

sen şimdiden oy mu istiyorsuuun :cold:
hiç yakıştıramadım
doğru ya.. bu Çağlar iyice işi cıvıttı.. ayy yine oy istiyo bende saf gibi hep destek diyorum
:GDG:

nasıl oy vermezsin bana ben ne emeklerle mod oldum bu foruma çok emek verdimmm ben 1.olmalıydım

Çağlar'a destek falan yok artık oy istiyor şimdiden baksana

ben fks14 e oy kullanmamıştım ama anket şimdi açık olsa hiç düşünmez oyumu kullanırdım.
Gördüm ki fks14 en iyi en tarafsız en kilitsiz şekilde görevini yapıyor tebrikler !

bence cevaa ve darksaal en iyiler sonra emreemreu ama fks14 gerçekten baya düzeldi gereksiz ceza en büyük sorunuydu onu aştı tebrik ediyorum

ben fks14 e oy kullanmamıştım ama anket şimdi açık olsa hiç düşünmez oyumu kullanırdım.
Gördüm ki fks14 en iyi en tarafsız en kilitsiz şekilde görevini yapıyor tebrikler !

Tesekkürler.

Bizler yöneticiler olarak zaten gerektigi yerlerde konulari kilitlemeliyiz ve tartismalara engel olmaliyiz. Ve ceza gerektiren mesajlara ceza vermeliyiz.

- - - Ekleme - - -

Tesekkürler takas, dedigim gibi burada taraf tutmamiz gerekir. Bizler adaletli olmaliyiz, tüm yöneticiler bence adaletli ve görevlerini iyi bir sekilde yerine getiriyorlar..

Önemli degil Emre