1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BesaleT hiç şansın yokmuş.. :J kimlere kaptırdın şimdi ödülü.. gördükçe başını taşlara vur [sm=s20.gif]

oylama saatleri bile belli olmayan bir yarışmadan fark yemeden 2 olduğuna sevinmelisin bence fark yemende beklenebilirdi :)

evet haklısın kızlar ama hem gönüllerin hemde oylamanın 1. olaydık eyiydi.. :d

hacı aynı anda yollamışız ben yazarken oyalanmışım biraz :d

oylama zamanında bitseydi yada daha önce bitseydi öyle olcaktı en azından öyle tahmin ediyorum :D

hacı aynı anda yollamışız ben yazarken oyalanmışım biraz :d

oylama zamanında bitseydi yada daha önce bitseydi öyle olcaktı en azından öyle tahmin ediyorum :D

bu oylmaya dışardakiler yani üye olmayanlarda oy verebiliyomuydu? yani eğer öyleyse ben bütün arkadaşlara söylerdim.. :d

Tabii orası da doğru ama 1. olan kişiden daha çok hakettiğin kesin yani.. Hiç çoktan ben öyle düşünüyorum..:GDG:

oylama saatleri bile belli olmayan bir yarışmadan fark yemeden 2 olduğuna sevinmelisin bence fark yemende beklenebilirdi :)

Tebrikler Besalet fark yemediğin ve haklı şekilde 2. olduğun için :)

ay o da doğru kız.. :d ama ben yinede 1. olmanı isterdim BesaleT..

o gönüllerin birincisi :D

ben baştan beri dedim gönüllerin 1. Besalet :d

Valla Sağolun Kızlar ( Bahar - Esra - Tugba :D ) Madem bu kadar destekliyorsunuz En favori üye 2012 de desteklerinizi bekliyorum o zaman :D Çok sağolun böyle düşünmeniz beni mutlu etti cidden :)

kız bahar sen yeni oldun mod. diye vermedim.. yani umarım gücenmemişsindir.. gerçi BesaleT de yeni süp. mod oldu fakat hani o daha önceden de mod.luk yaptığı için verdim ona oyumu..

kız bahar sen yeni oldun mod. diye vermedim.. yani umarım gücenmemişsindir.. gerçi BesaleT de yeni süp. mod oldu fakat hani o daha önceden de mod.luk yaptığı için verdim ona oyumu..

yok yavrum liste hazırlanırken demiştim zaten yeni mod oldum listede olmayayım diye yani bana oy verilmesi saçma olurdu zaten :D