1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Organizasyonda bazı hatalar oldu, bir daha yapılmayacağını düşünüyorum, uzatmayalım lütfen. :)

Zaten her ödül töreninde memnun olmayanlar çoğunluktadır. O bakımdan gerçeğe yakın bir tören oluyor gibi. :)

Hatalar var ben de söyledim bu hataları ama büyütmeye de gerek yok. Gelecek yıl hatalardan ders çıkarılır ve daha iyisi hazırlanır. :)

sen benim derdimin aday olmamam mı sanıyuosun o toplantıda yokmudun sen eğer çok hevesli olaydım ciddi ciddi kendimi aday gösterirdim

Onu kastetmedim ama ben bu yıl aday olanların haklarının yendiğini düşünmüyorum, seneye yine aday olabilirler dedim. :)

Ben zaten kimsenin hakkini yemedigimi düsünüyorum. Birilerini 2 kategoride aday yaptim, bir kategoride daha aday olmalarini istediler ve bunun mümkün olmadigini dile getirdigimde ödül töreninde yer almak istemediler mesela.

En iyi yönetici bölümü için seneye görüşürüz dedim:D

Tamam o zaman. :D

Ben zaten kimsenin hakkini yemedigimi düsünüyorum. Birilerini 2 kategoride aday yaptim, bir kategoride daha aday olmalarini istediler ve bunun mümkün olmadigini dile getirdigimde ödül töreninde yer almak istemediler mesela.

Seneye adayları halkın belirlemesini sağlamamız lazım. :) Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız. :)

Seneye adayları halkın belirlemesini sağlamamız lazım. :) Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız. :)

Bence direk yöneticiler kaç kişiyse hepsi bir aday koysun ona göre iş yapsınlar, çünkü belli olaylar var:D Benim için sıkıntı yok zaten:(

Kaan'in dedigi daha mantikli bence. Yoksa yine arkadas arkadasina, gruplasmalar gruplasma üyelerine vesaire verecek ve adaletli olmaz. :)

Gelecek sene Yönetim Odasi'nda konulari açariz ve herkes oylar. Neyse niye simdiden bunlari konusuyoruz daha koca 1 yil var.. Hem 1 yil içinde neyin olup olmayacagini bilemeyiz, sadece yüce rabbimiz biliyor. :)