Tebrikler Furkan
Organizasyonda bazı hatalar oldu, bir daha yapılmayacağını düşünüyorum, uzatmayalım lütfen.
organizasyonun başından beri hatalar bitmiyoki
olan ilk sene yarışanlara oluyo yani
Hata yapa yapa öğreniyoruz, bu bir ilk, unutmayalım. Seneye her şey çok daha iyi olacaktır.
Şu gs'li eski oyuncu Cassio Lincoln mü hani Volkan bunu dövmüştü
Lincoln'un meşhur sözü vardır: Hata yapmaktan korkan insan, hiçbir şey yapamaz
sen benim derdimin aday olmamam mı sanıyuosun o toplantıda yokmudun sen eğer çok hevesli olaydım ciddi ciddi kendimi aday gösterirdim
İş bitmiş gitmiş, boşuna stres yapmaya gerek yok dağılalım, seneye görüşürüz
Daha dagitilacak ödüllerimiz var Kaan bey.
Onu kastetmedim ama ben bu yıl aday olanların haklarının yendiğini düşünmüyorum, seneye yine aday olabilirler dedim.
En iyi yönetici bölümü için seneye görüşürüz dedim
Ben zaten kimsenin hakkini yemedigimi düsünüyorum. Birilerini 2 kategoride aday yaptim, bir kategoride daha aday olmalarini istediler ve bunun mümkün olmadigini dile getirdigimde ödül töreninde yer almak istemediler mesela.
Seneye adayları halkın belirlemesini sağlamamız lazım. Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız.
Bence direk yöneticiler kaç kişiyse hepsi bir aday koysun ona göre iş yapsınlar, çünkü belli olaylar var Benim için sıkıntı yok zaten
Seneye adayları halkın belirlemesini sağlamamız lazım. Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız.