1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Sağolun Kızlar ( Bahar - Esra - Tugba :D ) Madem bu kadar destekliyorsunuz En favori üye 2012 de desteklerinizi bekliyorum o zaman :D Çok sağolun böyle düşünmeniz beni mutlu etti cidden :)

sen şimdiden oy mu istiyorsuuun :cold:
hiç yakıştıramadım :D

yok yavrum liste hazırlanırken demiştim zaten yeni mod oldum listede olmayayım diye yani bana oy verilmesi saçma olurdu zaten :D
haa yani ne bilim..yani gücenirsin filan diye yani açıklamak istedim..

- - - Ekleme - - -

sen şimdiden oy mu istiyorsuuun :cold:
hiç yakıştıramadım :D
doğru ya.. bu Çağlar iyice işi cıvıttı.. ayy yine oy istiyo bende saf gibi hep destek diyorum :d :GDG:

nasıl oy vermezsin bana ben ne emeklerle mod oldum bu foruma çok emek verdimmm ben 1.olmalıydım :d

ben fks14 e oy kullanmamıştım ama anket şimdi açık olsa hiç düşünmez oyumu kullanırdım.
Gördüm ki fks14 en iyi en tarafsız en kilitsiz şekilde görevini yapıyor tebrikler !

bence cevaa ve darksaal en iyiler sonra emreemreu ama fks14 gerçekten baya düzeldi gereksiz ceza en büyük sorunuydu onu aştı tebrik ediyorum

ben fks14 e oy kullanmamıştım ama anket şimdi açık olsa hiç düşünmez oyumu kullanırdım.
Gördüm ki fks14 en iyi en tarafsız en kilitsiz şekilde görevini yapıyor tebrikler !

Tesekkürler.

Bizler yöneticiler olarak zaten gerektigi yerlerde konulari kilitlemeliyiz ve tartismalara engel olmaliyiz. Ve ceza gerektiren mesajlara ceza vermeliyiz.

- - - Ekleme - - -

Tesekkürler takas, dedigim gibi burada taraf tutmamiz gerekir. Bizler adaletli olmaliyiz, tüm yöneticiler bence adaletli ve görevlerini iyi bir sekilde yerine getiriyorlar..