1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BesaleT hiç şansın yokmuş..
kimlere kaptırdın şimdi ödülü.. gördükçe başını taşlara vur [sm=s20.gif]

oylama saatleri bile belli olmayan bir yarışmadan fark yemeden 2 olduğuna sevinmelisin bence fark yemende beklenebilirdi

Tebrikler Besalet fark yemediğin ve haklı şekilde 2. olduğun için

ben baştan beri dedim gönüllerin 1. Besalet

evet haklısın kızlar ama hem gönüllerin hemde oylamanın 1. olaydık eyiydi..

hacı aynı anda yollamışız ben yazarken oyalanmışım biraz

oylama zamanında bitseydi yada daha önce bitseydi öyle olcaktı en azından öyle tahmin ediyorum

hacı aynı anda yollamışız ben yazarken oyalanmışım biraz

oylama zamanında bitseydi yada daha önce bitseydi öyle olcaktı en azından öyle tahmin ediyorum

bu oylmaya dışardakiler yani üye olmayanlarda oy verebiliyomuydu? yani eğer öyleyse ben bütün arkadaşlara söylerdim..

Tabii orası da doğru ama 1. olan kişiden daha çok hakettiğin kesin yani.. Hiç çoktan ben öyle düşünüyorum..:GDG:

oylama saatleri bile belli olmayan bir yarışmadan fark yemeden 2 olduğuna sevinmelisin bence fark yemende beklenebilirdi

Tebrikler Besalet fark yemediğin ve haklı şekilde 2. olduğun için

ay o da doğru kız..
ama ben yinede 1. olmanı isterdim BesaleT..

o gönüllerin birincisi

ben baştan beri dedim gönüllerin 1. Besalet

Valla Sağolun Kızlar ( Bahar - Esra - Tugba
) Madem bu kadar destekliyorsunuz En favori üye 2012 de desteklerinizi bekliyorum o zaman
Çok sağolun böyle düşünmeniz beni mutlu etti cidden

kız bahar sen yeni oldun mod. diye vermedim.. yani umarım gücenmemişsindir.. gerçi BesaleT de yeni süp. mod oldu fakat hani o daha önceden de mod.luk yaptığı için verdim ona oyumu..

kız bahar sen yeni oldun mod. diye vermedim.. yani umarım gücenmemişsindir.. gerçi BesaleT de yeni süp. mod oldu fakat hani o daha önceden de mod.luk yaptığı için verdim ona oyumu..

yok yavrum liste hazırlanırken demiştim zaten yeni mod oldum listede olmayayım diye yani bana oy verilmesi saçma olurdu zaten