1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Yönetici: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Organizasyonda bazı hatalar oldu, bir daha yapılmayacağını düşünüyorum, uzatmayalım lütfen.

organizasyonun başından beri hatalar bitmiyoki

Zaten her ödül töreninde memnun olmayanlar çoğunluktadır. O bakımdan gerçeğe yakın bir tören oluyor gibi.

Hatalar var ben de söyledim bu hataları ama büyütmeye de gerek yok. Gelecek yıl hatalardan ders çıkarılır ve daha iyisi hazırlanır.

sen benim derdimin aday olmamam mı sanıyuosun o toplantıda yokmudun sen eğer çok hevesli olaydım ciddi ciddi kendimi aday gösterirdim

İş bitmiş gitmiş, boşuna stres yapmaya gerek yok dağılalım, seneye görüşürüz

sen benim derdimin aday olmamam mı sanıyuosun o toplantıda yokmudun sen eğer çok hevesli olaydım ciddi ciddi kendimi aday gösterirdim

Onu kastetmedim ama ben bu yıl aday olanların haklarının yendiğini düşünmüyorum, seneye yine aday olabilirler dedim.

Onu kastetmedim ama ben bu yıl aday olanların haklarının yendiğini düşünmüyorum, seneye yine aday olabilirler dedim.

Ben zaten kimsenin hakkini yemedigimi düsünüyorum. Birilerini 2 kategoride aday yaptim, bir kategoride daha aday olmalarini istediler ve bunun mümkün olmadigini dile getirdigimde ödül töreninde yer almak istemediler mesela.

En iyi yönetici bölümü için seneye görüşürüz dedim

Tamam o zaman.

Ben zaten kimsenin hakkini yemedigimi düsünüyorum. Birilerini 2 kategoride aday yaptim, bir kategoride daha aday olmalarini istediler ve bunun mümkün olmadigini dile getirdigimde ödül töreninde yer almak istemediler mesela.

Seneye adayları halkın belirlemesini sağlamamız lazım.
Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız.

Konu açıp kimin hak ettiğini düşünüyorsunuz deriz, sonra da en çok yazılanları aday gösterip yarışmayı başlatırız.

Bence direk yöneticiler kaç kişiyse hepsi bir aday koysun ona göre iş yapsınlar, çünkü belli olaylar var
Benim için sıkıntı yok zaten

Kaan'in dedigi daha mantikli bence. Yoksa yine arkadas arkadasina, gruplasmalar gruplasma üyelerine vesaire verecek ve adaletli olmaz.

Gelecek sene Yönetim Odasi'nda konulari açariz ve herkes oylar. Neyse niye simdiden bunlari konusuyoruz daha koca 1 yil var.. Hem 1 yil içinde neyin olup olmayacagini bilemeyiz, sadece yüce rabbimiz biliyor.