1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Spor Yorumcusu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Spor Yorumcusu?

• *Dream*

Oy: 5 15.6%
  • BesaleT

Oy: 9 28.1%
  • darksaal

Oy: 2 6.3%
  • destere

Oy: 4 12.5%
  • takas

Oy: 8 25.0%
  • xdragxx

Oy: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o 4 golü bize niye atamadınız kadıköyden çıkış yoktu ya :d

hakem sizdendi... bizim kadronunda yarısı yoktu tek kale oynadık 90 dakika ona rağmen ... demekki birazda şansımız olsa yine yeniyormuşuz :))

Bazılarını bu dalda aday olmam baya rahatsız etmiş :D
Onlara söyleyecek tek sözüm var benim en iyi spor yorumcusuyum gibi bir iddam yok tarafsız olduğumuda hiçbir zaman söylemedim tam tersi her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi bu foruma üye olmamdaki temel neden spor bölümünün olması Fenerbahçeliyim ve elbetti ki herkes gibi takımım hakkında ağırlıklı haberler yayınlayıp yorumlar yapıyorum,burdaki herkes gibi :)
En çok takıldığım ve en çok msj yazdığım bölüm spor bölümü aday olmamda çok normal
Ayrıca forumda benim için genel olarak fanatik Fenerbahçeli algısı var bu beni rahatsız ediyor mu asla tam tersi mutlu oluyorum :) ama şu bir gerçek benim gibi fanatik Galatasaraylı arkadaşlarda var onlara daha hoşgörülü yaklaşılırken bana biraz ön yargılı yaklaşanları anlayamıyorum
Neyse netice olarak adaylar belirlenmiş oylama başlamış isteyen istediğine oy kullanır olur biter hakkımda sürekli konuşulması artık beni rahatsız etmeye başladı

Son düzenleme:
Bazılarını bu dalda aday olmam baya rahatsız etmiş :D
Onlara söyleyecek tek sözüm var benim en iyi spor yorumcusuyum gibi bir iddam yok tarafsız olduğumuda hiçbir zaman söylemedim tam tersi her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi bu foruma üye olmamdaki temel neden spor bölümünün olması Fenerbahçeliyim ve elbetti ki herkes gibi takımım hakkında ağırlıklı haberler yayınlayıp yorumlar yapıyorum,burdaki herkes gibi :)
En çok takıldığım ve en çok msj yazdığım bölüm spor bölümü aday olmamda çok normal
Ayrıca forumda benim için genel olarak fanatik Fenerbahçeli algısı var bu beni rahatsız ediyor mu asla tam tersi mutlu oluyorum :) ama şu bir gerçek benim gibi fanatik Galatasaraylı arkadaşlarda var onlara daha hoşgörülü yaklaşılırken bana biraz ön yargılı yaklaşanları anlayamıyorum
Neyse netice olarak adaylar belirlenmiş oylama başlamış isteyen istediğine oy kullanır olur biter hakkımda sürekli konuşulması artık beni rahatsız etmeye başladı
Ok.Senden daha çok sporla anladığımı bilen biliyor zaten seninle yarışacak değilim.

Dream futbol'a bir sürü konu açıyor mesaj yazıyor niye bu kadar takıldınız

Arkadaşlar iyimisiniz siz ya nedir benimle bu alıp veremediğiniz
Bayan olarak aday olmam bazılarını rahatsız etmiş bu çok bellide bayan arkadaşlarında bu tepkisi beni gerçekten şaşırtıyor.Lanet olsun nerden aday olarak gösterildiysem yeter artık önce herkes gidip kendi yaptıkları yorumlara bir baksınlar sonra gelip beni aşırı fanatik olmakla suçlasınlar tencere dibin kara senin ki benden kara misali kimse kendine bakmadan tüm okları bana atıyorlar güzel yol bulmuşsunuzda objektif olan herkes beni aşırı taraf olmakla suçlayan kişilerinde aslında benden farksız olmadığını görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,221
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil