fülüt yapma takas üstüste yazmışsın![]()
o 4 golü bize niye atamadınız kadıköyden çıkış yoktu ya![]()
Ok.Senden daha çok sporla anladığımı bilen biliyor zaten seninle yarışacak değilim.Bazılarını bu dalda aday olmam baya rahatsız etmiş
Onlara söyleyecek tek sözüm var benim en iyi spor yorumcusuyum gibi bir iddam yok tarafsız olduğumuda hiçbir zaman söylemedim tam tersi her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi bu foruma üye olmamdaki temel neden spor bölümünün olması Fenerbahçeliyim ve elbetti ki herkes gibi takımım hakkında ağırlıklı haberler yayınlayıp yorumlar yapıyorum,burdaki herkes gibi
En çok takıldığım ve en çok msj yazdığım bölüm spor bölümü aday olmamda çok normal
Ayrıca forumda benim için genel olarak fanatik Fenerbahçeli algısı var bu beni rahatsız ediyor mu asla tam tersi mutlu oluyorumama şu bir gerçek benim gibi fanatik Galatasaraylı arkadaşlarda var onlara daha hoşgörülü yaklaşılırken bana biraz ön yargılı yaklaşanları anlayamıyorum
Neyse netice olarak adaylar belirlenmiş oylama başlamış isteyen istediğine oy kullanır olur biter hakkımda sürekli konuşulması artık beni rahatsız etmeye başladı
Bu dalda benim aday olmam gerekirdi, aday göstermeyen herkesi kınıyorum. :16:
Dream'ın aday olduğu yerde senin olmaman çok ilginç zatenBu dalda benim aday olmam gerekirdi, aday göstermeyen herkesi kınıyorum. :16:
tek taraflı ve objektiflikten son derece uzak ondan agaDream futbol'a bir sürü konu açıyor mesaj yazıyor niye bu kadar takıldınız
Dream'ın aday olduğu yerde senin olmaman çok ilginç zaten![]()
Bu listedekiler de subjektif, birkaçı dışında![]()
Aynen subjektifsin![]()
Yuhhh ben miyim subjektifYalana bak benim kadar objektif olun yeter be
![]()