1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Spor Yorumcusu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Spor Yorumcusu?

• *Dream*

Oy: 5 15.6%
  • BesaleT

Oy: 9 28.1%
  • darksaal

Oy: 2 6.3%
  • destere

Oy: 4 12.5%
  • takas

Oy: 8 25.0%
  • xdragxx

Oy: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Arkadaşlar burda en tarafsızlardan biri de benim yeri geldi FB'yi tebrik ettik yeri geldi edebimizle sevindik :D O yüzden oylar bana :D yeri geldi Galatasaraylı olarak Tebrik ettik ezeli rakibimizi :D o yüzden oy istiyorum :D https://fav10.net/f374/tebrikler-fenerbahce-130811/

Son düzenleme:
Ben de oyumu kullandim. :)

Dreamin bu ankette ne işi var anlamadım.Kişiliği iyidir eyvallah ama çok taraflı yorum yapıyor.Birkaç kişi daha var.

son 60 maçın 59 unda galip gelmişiz 6-0 dan bahsetmeye ihtiyacımız yok:)) dün chealsea kupasını kaldırırken birileri üzülmüşmüdür acaba biz niye mum ışığında kutlama yaptık diye :)))

biz mum ışığında kutlama yapmadık gazetecilerin önünde yaptık, o sizin ayıbınız bizim değil. :GDG: bi daha ki Türkiye kupasını alışını ben göremem sanırım 21 yaşındayım daha 1 kere gördüm almanızı. :d

fener-tff ittifakının ayıbı o ama başbakan izin vermedi mecburen verdiniz kupayı :F

Dreamin bu ankette ne işi var anlamadım.Kişiliği iyidir eyvallah ama çok taraflı yorum yapıyor.Birkaç kişi daha var.
Biz de onu anlatmaya çalıştık.Dream'ın olduğu bir ankette sağlıklı oy kullanılması beklenemez.Ben yeri geldiğinde tarafsız oldum ben de sevindim.Ama Dream sadece Galatasaray-Fenerbahçe kapışması arasında gidip geldi.Zaten sporla alakası olmayan birkaç kişinin seçtiği adaylar.Fks 14 sporla ilgili aday seçiyor ve sonuç.

demekki kışkırtma olmasa herkes herkese saygı duysa chealse gibi rakip sahada hakkıyla kupa kaldırmakta mümkünmüş :))

bizim ayıbımız olması için önce bizden birinin ptbull taklidiyle sahada kıvırması gerekirdi ama ne yazıkki pitbullar sizde kışkırtma sizde ondan sonra rakipten saygı bekleyende siz :))))

umarım bizdeki futol ortamıda avrupadaki gibi olur sevinende üzülende saygılı olur sınırı aşmaz ..

biz 50. kupayı 4 net golle destan yazarak aldık 7 yıldır kupa yüzü görmeyenler düşünsün :))))

demekki kışkırtma olmasa herkes herkese saygı duysa chealse gibi rakip sahada hakkıyla kupa kaldırmakta mümkünmüş :))

bizim ayıbımız olması için önce bizden birinin ptbull taklidiyle sahada kıvırması gerekirdi ama ne yazıkki pitbullar sizde kışkırtma sizde ondan sonra rakipten saygı bekleyende siz :))))

umarım bizdeki futol ortamıda avrupadaki gibi olur sevinende üzülende saygılı olur sınırı aşmaz ..

biz 50. kupayı 4 net golle destan yazarak aldık 7 yıldır kupa yüzü görmeyenler düşünsün :))))
Biz 14 siz 5 bizim Türkiye Kupası görmemize gerek yok.

kadıköy fethettik ezeli rakibin stadında kupayı kaldırdık bu leke fenerin tarihinde asla silinmeyecektir.
arenada şampiyonluk kupası kaldırana kadar ezeli rekabet bitmiştir :D

hakan şükür 6 kez türkiye kupası kazanırken
fenerbahçe 5 kez kazandı :d :d

sayılar geçicidir önemli olan şu an şu anda bizde türkiye kupası var hemde 4 golle gelmiş beraberliklede değil :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...