1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'nin artık totale de hitap eden diziler yapması lazım. 4 reyting ala ala nereye kadar gidecek bu durum bilmiyorum.

Kaçak O Ses Türkiye'yi fena etkilemiş gibi. Bu anlık 8 görebilir. Benim İçin Üzülme de iyi gidiyor.

Kaçak ve O Ses'in kitlesinin aynı olduğunu sanmıyorum. O Ses 2 gün olunca sıkıyor ondan düşer bence. Zaten Star'ın dizi siparişleri var O ses tekrar tek güne düşer herhalde.

çalıkuşu ilerki anlıklarda bu gelecek anlık hariç yükselecektir ab de 2 olacağını düşünüyorum ab si iyi gidecek bence hemde baya iyi

O belli olmaz. Güneşi Beklerken de Salı anlıklarda 9 reytingi görüyordu.

Çalıkuşu neden reklam verir ki? O Ses`in reklamından o da faydalanabilirdi.

kaçak daha şimdiden o sesi zorlamaya başlamış büyük ihtimal haftaya geçer olmadı öbür hafta kesin geçecek

Salıda kalsaydı en azından zirve yarışında olurdu. Pazar totalde de 3. oluyor.
küçük gelin düşer merak etme
senarist de boş durmasın kerem ile zeynep i öpüştürsün ergenler 3 gün önceden konuşmaya başlamıştı ilk öpüştüklerinde en azındna biraz artar

Çalıkuşu Total grubunda 3. sırada yer alır bence..

sende ali cengiz oyunları varsa bende de c4 var.kaçak

Kaçak ve O Ses'in kitlesinin aynı olduğunu sanmıyorum. O Ses 2 gün olunca sıkıyor ondan düşer bence. Zaten Star'ın dizi siparişleri var O ses tekrar tek güne düşer herhalde.
Star'ın yeni dizileri iddialı geliyor. O Ses tek Pazartesi yayınlansa daha iyi olurdu. Ayrıca yeni dizileri olur da tutmazsa 4 gün Survivor'ı yayınlar olur biter.

kaçağın yönetmeni kurtlar vadisinin yönetmenine 10 çeker