Yarın Tns'de 5 felan Alır Rıza baba bile düştü bu haftaKüçük Gelin ne yapmış öyle. 😱 Ama rekor Karagül'ümde.Güneşi Beklerken 6 görmüş süper diğer anlık 7 görür inşallah.
![]()
Rıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü.Yarın Tns'de 5 felan Alır Rıza baba bile düştü bu hafta![]()
Bal damlıyor ağzından.Güneşi Beklerken yine diyorum totalde 6.15 ab de 8.60 alır![]()
![]()
Göndermelermi 😱 @pompyRıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü.Güneşi Beklerken tns'de daha iyi çıkıyor. Yarın totalde 6, ab'de 8 falan alacak görürsün.
![]()
Karadayı'nın intikamı alınıyor galiba ama oyuna gelmem ben.
Rıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü.Güneşi Beklerken tns'de daha iyi çıkıyor. Yarın totalde 6, ab'de 8 falan alacak görürsün.
Bal damlıyor ağzından.Geçende de hemen hemen tutturmuştun.
Epey yükselecek gibi dizimiz bakalım.
![]()
Aslında Rıza baba hafta içine geçse patlama yapıcakda okadar totalik dizinin içinde gine iyi dayanıyo Karadayı ayrı bir kategoride zatenKaradayı'nın intikamı alınıyor galiba ama oyuna gelmem ben.![]()
Rıza baba yakında Pazartesi'ye gelecek zaten.Aslında Rıza baba hafta içine geçse patlama yapıcakda okadar totalik dizinin içinde gine iyi dayanıyo Karadayı ayrı bir kategoride zaten![]()
Gelsin 5-6 civarı alır ama Ab kötü giderRıza baba yakında Pazartesi'ye gelecek zaten.![]()