Yarın Tns'de 5 felan Alır Rıza baba bile düştü bu haftaKüçük Gelin ne yapmış öyle. 😱 Ama rekor Karagül'ümde. Güneşi Beklerken 6 görmüş süper diğer anlık 7 görür inşallah.
Rıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü. Güneşi Beklerken tns'de daha iyi çıkıyor. Yarın totalde 6, ab'de 8 falan alacak görürsün.Yarın Tns'de 5 felan Alır Rıza baba bile düştü bu hafta
Bal damlıyor ağzından. Geçende de hemen hemen tutturmuştun. Epey yükselecek gibi dizimiz bakalım.Güneşi Beklerken yine diyorum totalde 6.15 ab de 8.60 alır
Göndermelermi 😱 @pompy Total 5 civarı Abde 6 civarı alrRıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü. Güneşi Beklerken tns'de daha iyi çıkıyor. Yarın totalde 6, ab'de 8 falan alacak görürsün.
Karadayı'nın intikamı alınıyor galiba ama oyuna gelmem ben.Göndermelermi 😱 @pompy Total 5 civarı Abde 6 civarı alr
Rıza Baba süresi erken bittiği ve göndermeleri yüzünden düştü. Güneşi Beklerken tns'de daha iyi çıkıyor. Yarın totalde 6, ab'de 8 falan alacak görürsün.
Bal damlıyor ağzından. Geçende de hemen hemen tutturmuştun. Epey yükselecek gibi dizimiz bakalım.
Aslında Rıza baba hafta içine geçse patlama yapıcakda okadar totalik dizinin içinde gine iyi dayanıyo Karadayı ayrı bir kategoride zatenKaradayı'nın intikamı alınıyor galiba ama oyuna gelmem ben.
Rıza baba yakında Pazartesi'ye gelecek zaten.Aslında Rıza baba hafta içine geçse patlama yapıcakda okadar totalik dizinin içinde gine iyi dayanıyo Karadayı ayrı bir kategoride zaten
Gelsin 5-6 civarı alır ama Ab kötü giderRıza baba yakında Pazartesi'ye gelecek zaten.