güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.Güneşi Beklerken bugün çok iyi gidiyor. Ab'dliyor,bir hafta düşüyore uçacaz inşallah.
bu hafta yine yükselecek.
güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.Güneşi Beklerken bugün çok iyi gidiyor. Ab'dliyor,bir hafta düşüyore uçacaz inşallah.
Evim Sensin vardı ondan düştü.güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.
bu hafta yine yükselecek.
Ya Seyhan o hepsinin babası. Ne demeşti yazın görmüştük bir tweetini.Nur'dan daha yumuşak yine de.
önceki haftalarada bir bak istersen.Güneşi Beklerken yarın totalde yeniden 5 ve üzeri alacaktır. Ab grubunda ise 7 ve üzeri.
Evim Sensin vardı ondan düştü.
Totalde zaten hep 5-6 aralığında dolaşıyor. Ab grubunda ise 7 ve üzeri alıyor çoğunlukla.önceki haftalarada bir bak istersen.
Ab'den bahsediyorum bir 8 üzeri alıyor,bir 6-7 alıyor.Totalde zaten hep 5-6 aralığında dolaşıyor. Ab grubunda ise 7 ve üzeri alıyor çoğunlukla.
Çoğunlukla 7 ve üzeri alıyor. Eğer o hafta bölüm çok iyiyse 8 aldığı da oluyordu.Ab'den bahsediyorum bir 8 üzeri alıyor,bir 6-7 alıyor.
TNS bir yerine oturtmadı şu diziyi
reyting tahminlerimden biliyorum bir haftası diğer haftasını tutmazdı.
bu anlıkları kurtlar vadisi göremiyor.Vuhuuuu uçuyor mübarek. .
Aynen abi ama KVP daha fazla izleniyor TNS'de önemli olanda TNS zaten. SBT'ye göre.bu anlıkları kurtlar vadisi göremiyor.