1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Acun coşmuş, fark yapmış...

A/b grubu Bbeb'den vazgeçmeye başlamış. Kalitesiz buldular herhalde. 😛

- - - Ekleme - - -

7 BIR ERKEK BIR KADIN STAR TV 01/12/2012 23:31:11 00:30:43 3,65 13,6

Zeynep ve Ozan farkı. :D

İşte bu! Berkann bulmuş Esra Erolun bölündüğünü. Bu Seni tatmin eder mi acaba?

Unutma, Ana Haberi bölüyorsa, herşeyi böler. İzdivaç programını bile.

Bana Kanal D fanı diyorsunuz, ama ben gerçekleri söylüyorum. Taraf tutmak için yalan söylesem tamam siz haklısınız ama atv`yi savunacağım diye şu an sen yalan konuşuyorsun

kanal d dızılerıde özet veriyor . insan taraflı olmaya görsün :)))) esra hep 16 da başlar. önündeki dizi kısa gelince kanal geçen günün özetini koyar. bunun bolunmesınde ne var . insan biraz objektif olur ya. başka bişeyle gel bana :))))))

esranin özeti özet yalnız geçen günün özeti..

haklısın esra ceyhan kanal 7 de t bölüyor malum kanal d den tv 8 den trtden gelme :))))))
4 dakika bölünmüş ama. Büyük Risk 4 dakika bölünüyor diye isyan ediyoruz ama altlarda ne 4 dakikalar varmış :)

kanal d dızılerıde özet veriyor . insan taraflı olmaya görsün :)))) esra hep 16 da başlar. önündeki dizi kısa gelince kanal geçen günün özetini koyar. bunun bolunmesınde ne var . insan biraz objektif olur ya. başka bişeyle gel bana :))))))
Sana Berkan`ın bu güzel cevabını armağan ediyorum. Seninle tartışılmaz, iki kelime edince beni agresiflik bürüdü

4 dakika bölünmüş ama. Büyük Risk 4 dakika bölünüyor diye isyan ediyoruz ama altlarda ne 4 dakikalar varmış :)

Ya ne alaka? Bölünmüyor dedin bölündüğünü gösterdi Berkann, hala kılıf uyduruyorsun. Pes!

bolunme yeni bölümü bolmektir revan. sen iyice haluk oldun. dünün özeti bölmemi olur yahu. o zaman kanal d hep bölüyor özetli dizileri var :))))))))))))

esranin özeti özet yalnız geçen günün özeti..

haklısın esra ceyhan kanal 7 de t bölüyor malum kanal d den tv 8 den trtden gelme :))))))

Beyazsoy Kanal 7 tüm programlarını 4-5 parçaya bölüyordu geçen yıl, bu yıl fazla bakamadım sonuçlara, durum Esra Ceyhan konusu değil...

Kanal 7 geçen yılın bölme şampiyonu, bu yılı takip edemedim...

Savunulacak hiç bir yanı yok Kanal 7'nin..

Kanal 7'den bahsederken Kanal D, TV8 ve TRT'ye de laf atman güzeldi...

hadi son dakikaları bölünmesi 4 dakika olsa anlarımda niye kanal başlarken 4 dakika bolsun :)))))))) bolecekse eskisi gibi son 45 dakikayı boler. o ilk bastaki kısım kanalın zaman bulmak için uydurduğu bişey ama özet yani yeni bölüm değil geçen günün özeti

Özetler bölünür arkadaşlar, bu normal, eğer özet çok kısaysa (5 dakika altı) bölmemek iyidir ama böldü diye de yanlış yapmış sayılmaz...

5 dakikadan uzun özetleri bölmemek hata bile sayılabilir, herkes böler onu...

Beyazsoy olayın Esra Ceyhanla ilgisi yok. Hoca efendi de bölüyormuş. Cuma duası diye :)
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]96[/TD]
[TD="align: center"]CUMA SOHBETLERI DUA[/TD]
[TD="align: center"]KANAL 7[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]11:21:18[/TD]
[TD="align: center"]11:46:55[/TD]
[TD="align: center"]0,56[/TD]
[TD="align: center"]5,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beyazsoy her şeye bir bahane bulacaksın zaten. Ana Haberi bölüyor mu? Bölüyor. Olay bitmiştir

bölme dedinmi programları işin ustası stara bırakacaksın...marka oldu bu konuda .her programı itina ile böleriz..

atv Alev Alev'e yol vermeli HDE ile birlikte Hary'i soksun yayına...KMOİ'yide tekrar vererek harcamasin atv...Krem tekrarlari gayet iyi..atv diziyi HDe var diye hiç etmiş bariz belli...

Acun BBEB yine kendi aralarinda kapişmişlar..Acık ara kazanan yine ve yeniden Acun olmuş...Lale dervir düştü denilçe(ben demiyorum izlemiyorum bile) herkese kapak niteliğinde reyting yapmiş yine:F

Lale Devri daha da yükselebilir bence.Ustura Kemal çökmüş bence eski gününde kalması daha iyiydi.

Beyazsoy Kanal 7 tüm programlarını 4-5 parçaya bölüyordu geçen yıl, bu yıl fazla bakamadım sonuçlara, durum Esra Ceyhan konusu değil...

Kanal 7 geçen yılın bölme şampiyonu, bu yılı takip edemedim...

Savunulacak hiç bir yanı yok Kanal 7'nin..

Kanal 7'den bahsederken Kanal D, TV8 ve TRT'ye de laf atman güzeldi...

ben kanal 7 savunacak kadar kafayı yemedim. reyting listesinde pek görmedim bölünmüş programı kanalı da izlemiyorum . yanilmisim ışte . kanal 7 ve samanyolu için soylediklerimi geri alıyorum. ama esra ceyhanin hala program yapması büyük başarı hele kanal d deyken dindarlara sallıyorken :)))))))

Kanal D var sadece büyük kanallardan galiba...

TRT'ye de bakmam lazım, SBT'nin yüzüne pek bakılmıyor. :)

Küçük kanllardan bölmeyenler çoktur herhalde, haber kanalları fazla bölmüyor olabilir...

TRT Stadyum'u çok bölüyordu eskiden şimdi ne durumda bilmiyorum.

Kanal D'den başka yok gibi gözüküyor bölmeyen...

4 LALE DEVRI FOX TV 01/12/2012 21:37:57 23:45:00 4,57 13,64

7 LALE DEVRI ASK FOX TV 01/12/2012 23:59:28 00:18:57 4,08 14,94

Bu nedir yahu Lale Devri 2'ye bölünmüş. 😀d😀d