1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

yine kanal d sevinciligi yapıyon . atv de hiç bir program bolunmuyor (haberler dışında)
kanal 7 ve stv de de raslamadım

bu işin piri star ve show ve fox

ATV eskiden çok bölünürdü ama son zamanlarda bölünmüyor gerçekten...

Haberleri hala bölüyor olması da tuhaf, ya hep böl, ya hiç bölme...

yine kanal d sevinciligi yapıyon . atv de hiç bir program bolunmuyor (haberler dışında)

Haberlerin de bölünmemesi gerek. En doğrusunu Kanal D yapıyor sıralamada geride kalsa bile oyunlara bulaşmıyor ve haberi gerçekten doğru olarak listeye koyuyor.

Kanal 7 ve STV yapımlarını hiç takip etmediğim için bölünüp bölünmediklerinden habersizim belki onlar da bölmüyor olabilir...

Beyazsoy yine agresiflik göstermek için bilip-bilmeden konuşuyorsun. Atv`de PT1`de yayınlanan program mı var? Tabii vardı: Bir Şarkısın Sen. Tam 3 yere bölüyordu atv onu. Buna bir bahane bulabilecekmisin acaba merak ediyorum

Kanal D`de ise öyle bir örnek yok! Hatta bi ara bi gün Doktorum programı kendi kafasına göre bölmüştü programı, Kanal D`nin haberi olmadan, ertesi gün hemen yine tek parça yayınlandı

Kısacası önce düşün, sonra konuş

STV de yapıyormuş.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]ANA HABER BASLIYOR[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]01/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]17:49:09[/TD]
[TD="align: center"]18:02:53[/TD]
[TD="align: center"]3,58[/TD]
[TD="align: center"]12,75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Diziler bile özet-yeni bölüm şeklinde ayırıyor. Acun 3 saati aşan bir program yapıyor ve bölmesi yanlış deniliyor. Bbeb neden bölünmüyor demeyin bence. Bbeb de özet versin bakalım bölüyor mu bölmüyor mu görelim hep birlikte :)
Abde ve Totalde hiç bölünmemiş olsa bile Bbebyi geçmişti bugün :) (Abden eminim geçtine ama Totalde de geçtiğini tahmin ediyorum)
Acun bunları görse de bana maaş bağlatsa :D

Özeti ayırmasın diyen yok berkann, özet ayrılmadan olur mu !

Biz zaten özeti ayırsın diyoruz, Acun ise yeni bölüm başladıktan yarım saat sonra programı bölüyor...

Özeti ayırmasın diyen yok berkann, özet ayrılmadan olur mu !

Biz zaten özeti ayırsın diyoruz, Acun ise yeni bölüm başladıktan yarım saat sonra programı bölüyor...

yalan atma 6 dk sonra boldu

- - - Ekleme - - -

1YETENEK SIZSINIZ TURKIYE STAR TV 01/12/2012 21:28:49 23:30:53 10,12 29,56
2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 01/12/2012 19:43:50 21:28:49 7,8 24,54

ezıo :d :d

Biz programların bölünmesine alışık değiliz. Bu modayı Acun yarattı tabii ki. Programlar hiçbir zaman bölünmedi. Evet, tam da söylediğin gibi bölmesi o kadar önemli değil, sonuçta alışık olmasak da programların özet diye bölenmesi de oldukça normal. Yanlış olan saatinin yanlış bölünmesi :)

Hele Büyük Risk programını söylemiyorum bile son 4 dk`sını bölüyor.

Acun Show`da olurken Show bütün sabah kuşağı programlarını da başlıyor diye bölüyordu, şimdi aynı modaya Star uydu
Büyük Riskin bölünmesi bana yanlış geliyor.
Tamam bak ben Acunun yanlış saatte böldüğünü kabul ediyorum ve yanlış buluyorum. Ama baktığımızda Son kısım 2 saat sürmüş ve 10 reyting almış. Emin ol Bbebde özet verseydi bölerdi :)
@endgame bölmelere sempatik bakmıyorum ama 3 saatten fazla program yapıyorsun ama bölmüyorsun. Bence bölmesi hakkı çünkü özet de veriyor. Ama bölmesinin saati yanlış. Saati yanlış olsa bile bu Acunun tv zekasını gösteriyor. :)

yalan atma 6 dk sonra boldu

- - - Ekleme - - -

1YETENEK SIZSINIZ TURKIYE STAR TV 01/12/2012 21:28:49 23:30:53 10,12 29,56
2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 01/12/2012 19:43:50 21:28:49 7,8 24,54

ezıo :d :d

Yeni bölüm başlangıç 20:58, bölünme 21:28, bana yarım saat fark var gibi geldi. :D

Lale Devri dün yayınlanan bölümüyle yükselişe geçmiş..

Zirve yarışına giren tüm yapımları tebrik edip, başarılarının devamını dilerim..

Tamam bak ben Acunun yanlış saatte böldüğünü kabul ediyorum ve yanlış buluyorum. Ama baktığımızda Son kısım 2 saat sürmüş ve 10 reyting almış. Emin ol Bbebde özet verseydi bölerdi :)
@endgame bölmelere sempatik bakmıyorum ama 3 saatten fazla program yapıyorsun ama bölmüyorsun. Bence bölmesi hakkı çünkü özet de veriyor. Ama bölmesinin saati yanlış. Saati yanlış olsa bile bu Acunun tv zekasını gösteriyor. :)
BBEB`in özet vermemesinin sebebi belki de Kanal D`nin program bölmemesidir. Eğer bölseydi çok rahat özet verirdi. Ama bölme bir örneği yok

Acun`un başarısı tabii ki taktir edilecek şekilde. Ben sadece saatinin yanlış olmasını eleştiriyorum. Bunu da defalarca eleştirdik. Ama kendi bildiği iş

BBEB özet verseydi tabii ki bölerdi ama normal saatinde bölerdi.

Bu bölme işlemi Acun'un tv zekasını değil hileciliği sevdiğini gösterir. Zaten Acun'un yapımları izlenmiyor diyen yok ilk 2 sırayı kapatmış. Normal saatinde de bölse yine zirvede yer alacak ama böyle şeylere hiç gerek yok. 0.3 - 0.4 reyting fazla alacak diye masabaşı oyunlara alet olmak hiç hoş değil...

Yeni bölüm başlarken programı bölme hakkı var sadece, geç bölünme hakkı yok, eğer özet olmasaydı hiç bölme hakkı olmayacaktı zaten BBEB gibi...

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI ASK[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]01/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]23:59:28[/TD]
[TD="align: center"]00:18:57[/TD]
[TD="align: center"]4,08[/TD]
[TD="align: center"]14,94[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu ne şimdi. Program gibi bölmüşler son sahneyi. :F

BBEB özet verseydi tabii ki bölerdi ama normal saatinde bölerdi.

Bu bölme işlemi Acun'un tv zekasını değil hileciliği sevdiğini gösterir. Zaten Acun'un yapımları izlenmiyor diyen yok ilk 2 sırayı kapatmış. Normal saatinde de bölse yine zirvede yer alacak ama böyle şeylere hiç gerek yok. 0.3 - 0.4 reyting fazla alacak diye masabaşı oyunlara alet olmak hiç hoş değil...

Acun bu sahtekarlıklar olmadan da zirvede dediğin gibi, hakkıyla reytingini almak varken bu tür oyunlara girmesi programın ve Aun'un değerini düşürüyor...

Bu arada Acun düzgün bölseydi özet bölümü daha gerilerde kalabilir ve sıralama biraz değişebilirdi...