şu lale devri aşk neyin nesi acaba.... son sahneyi mi bölmüşler...yoksa kolaj mı yapmışlar..... ama 18 dakika ne sahnesiymiş bu kadar....fox bulmuşbir dizi sömürdükçe sömürüyor ....
Beyazsoy yine agresiflik göstermek için bilip-bilmeden konuşuyorsun. Atv`de PT1`de yayınlanan program mı var? Tabii vardı: Bir Şarkısın Sen. Tam 3 yere bölüyordu atv onu. Buna bir bahane bulabilecekmisin acaba merak ediyorum
Kanal D`de ise öyle bir örnek yok! Hatta bi ara bi gün Doktorum programı kendi kafasına göre bölmüştü programı, Kanal D`nin haberi olmadan, ertesi gün hemen yine tek parça yayınlandı
Kısacası önce düşün, sonra konuş
Acun bu sahtekarlıklar olmadan da zirvede dediğin gibi, hakkıyla reytingini almak varken bu tür oyunlara girmesi programın ve Aun'un değerini düşürüyor...
Bu arada Acun düzgün bölseydi özet bölümü daha gerilerde kalabilir ve sıralama biraz değişebilirdi...
cok beklersın acun fark atmaya devam
Bir Şarkısın Sen`i kırmızıya aldım nasıl görmedin hayret ettim, yoksa görmemezlikten mi geldin???illa prime tımedamı olması lazım programın yahuu. bu nasıl savunmadır )) sabah h.c hergun iki programı 4 gün yarışma programı 2 dini programı var hiç birini bolmuyor . eskiden bolerdi ama şimdi bolmuyor porganları
ozan bende stv ve kanal 7 izlemiyorum ama hergün reytıngler bakıyoz bolseler görürüz
şu lale devri aşk neyin nesi acaba.... son sahneyi mi bölmüşler...yoksa kolaj mı yapmışlar..... ama 18 dakika ne sahnesiymiş bu kadar....fox bulmuşbir dizi sömürdükçe sömürüyor ....
acunun uyanıklığı tüm reklamı başlıyor yazan programda kullanılması. asıl programı hiç bolmuyor.
Bir Şarkısın Sen`i kırmızıya aldım nasıl görmedin hayret ettim, yoksa görmemezlikten mi geldin???
Eğer Kim Milyoner Olmak İster`i kast ediyorsan bi özet versin de gör sen bölmeyi. Bal gibi de bölüyor. Yazın Bir Şarkısın Sen`i böldü. Çimdi program versin bölmesin tamam derim. Ama bölüyor
Ana Haberleri dışında bölmüyor diyorsun, daha ne kaldı ki? Ana Haberi yüz kızartıp bölüyorsa diğerlerini neden bölemesin? Bunun açıklaması var mı? Bölmeyen ana haberi de bölmez
Woww Hangisinden başlasam acaba
İlk önce RevaN: Bu mesajda muhalefet edebileceğim bir şey yok ben de saatini yanlış bölmesini eleştiriyorum Ama OzaNa da katılmıyorum.
OzaN: Bbeb özet vermez bence, verdiği zaman görürüz Bence Acunun tv zekasını gösteriyor. Ben saatini yanlış bölerek hile yaptığını düşünmüyorum. Sonuçta o kadar izleniliyor mu izleniliyor. Gayet zeki bir hamle. Olaya bir de şu yönden bakmak lazım Eğer Acunun özetli kısmı kötü reyting alıyor ve 30 dakikalık yeni bölümle 8 reytinge yükseliyor ise 30 dakikalık bölümün reytingi çok yüksektir demek. Bu da Acunun yeni bölümünün aslında şu ankinden daha fazla reyting aldığını gösteriyor Yani 10 reyting yerine 12 reyting (ya da 11.5)
Endgame: Bence programı istediği vakit bölme hakkı var. (bknz: Lale Devri) Ama bu ne kadar uygun tertışılır. Yukarda belirttiğim gibi hileci olamsına katılmıyorum
Bunu geçen hafta yazdım, bana BBEB'i savunuyor dediler, o nedenle yazmıyorum artık.
Aslında yeni bölüm finale kadar hiç bölünmüyor...
Aslında Özet işi izleyiciyi yavaş-yavaş yapıma çekmek için yayınlanıyor. BBEB direk Yeni Bölüm giriyor, dolayısıyla izleyici yavaş-yavaş geliyor. Eğer özet verse, bölmek zorunda kalır ve reytingleri ciddi anlamda artar. Ama sırf bölünmemek için özet vermiyor
acun eskiden 21:35 gibi reklama girerdi yani böldüğü vakit genelde reklam donusuydu bbeb reklamsız gidince ve acunu sarsınca acun 21 gibi programı bölüp. 2 saat bölmeden rahat rahat gidiyor reytıngler uçuyor tabi. acunda bbeb te hormunlu reytıngleri ))))
ben program bölmeyi sahtekarlık olarak görüyorum ...şimdi bir programı 2-3 parçaya bölen zamanı geldimi 9-10 a da böler...en çok izlenen 100 program sıralaması yapıldığında bir bakmışın yarıdan fazlası aynı yapımlar ve uzantıları...rekla pastasından birkaç kuruş fazla kazanmak için diğer yapım ve kanalların ekmeğiyle oynayan tüm yapım ve kanalları sahtekrlıkla suçluyor ve kınıyorum....
İşte bu! Berkann bulmuş Esra Erolun bölündüğünü. Bu Seni tatmin eder mi acaba?bu arada revan primetime takmış da. kmoı bir kaç defa primetımda yayınlandı .geçen senede bazen özet veriyordu özellikle geçen programda yarışmacı 125 milyara nasıl geldi diye . özeti bile bolmuyordu . . bu seni tatmin eder mi acaba ))))))))