1 Ağustos 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 3.83 , 2) STAR: 3.4 , 3) ATV: 2.43 , 4) KANALD: 2.3 , 5) TRT1: 1.28

Wipeout totalde ilk 5'te olacak. AB'de ise zirveye yakin olacaktir. Hatta belki zirvede de olabilir. Yarin gorecegiz bunu.

Evlerden biri ise iyi baslamis Star adina ama tikanabilecek bir konusu var dizinin. O yuzden kisa surede dusecektir. Star dizileri genelde ya tutmuyor yada tutanlar dusuyor ama genelde tutmuyor. :)

evlerden biri kıskanan dizikolık showu ezecek

- - - Ekleme - - -

evlerden bırı mukemmel basladı daha cokvar bıtmesıne

- - - Ekleme - - -

evlerden bırı mukemmel basladı daha cokvar bıtmesıne

Evlerden Biri'ni neden kiskanayim. Sonucta bu bir dizi. Tutsa bana ne tutmasa bana ne. Ben sadece kendi yorumumu yaptim. Gercekler acidir malesef. :)

Evlerden Biri simdi reklama girdi , yani bitecek az sonra , cok guzel bir dizi cok begendim 23:00 - 00:00 arasi insallah 5 civari cikar.

Orhan Kemalın Ölümsüz Eseri Mükemmel Gidiyor

İlk Bölümüyle saatlik reytinglerde 3.4 aldı s.b.b ilk bölümüne göre farkı takmıs daha artacak 01:30 Bitecek Orhan Kemal Mükemmel Eseri

- - - Ekleme - - -

Evlerden Biri simdi reklama girdi , yani bitecek az sondra , cok guzel bir dizi cok begendim 23:00 - 00:00 arasi insallah 5 civari cikar.

01:30 Biticek

Evlerden Biri dizisini izledim ve gerçekten beğendim.Ancak Özgür Çevik çok sönük kalmış gibi geldi.Adamın doğru dürüst sesini duyamadık.Ceyda Ateş için bu rol iyi olmuş gibi ama çok ön planda tutamamışlar onu da gibi geldi bana.Ceyda Ateş'in annesi rolündeki kişi ve Erdal diziyi sırtladı götürdüler bence.Bir sonraki bölümde as oyunculara daha iyi senaryo hazırlanması gerektiğini düşünüyorum ben. :)

Evlerden Biri iyi başlamış. Annem Uyurken erken finale doğru gidiyor gibi gözüküyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir ise iyice uçmuş. Kanal D bu programla önemli iş başardı. :)