1 Ağustos 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

@OzaN yanlışını buldum, Dizi, totalde 2. olmayı başarırken totalde 8. oldu. :D

Ben Bilmem Eşim Bilir farkını konuşturmaya devam ediyor. Yarışma yeni sezonda Hafta içi her gün PT-2'de ya da haber öncesinde yayınlanabilir.

Wipeout her iki grupta da ilk kısmıyla süper oranlar almayı başarırken 2. kısmı ile biraz gerilerde kaldı.

Star'ın yeni dizisi Evlerden Biri özellikle A/B'de süper bir başlangıç yaptı. Bu oranlarını korursa dizi uzun süre devam eder.

TV'de İlk Kez yayınlanan Conan filmi A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış. ATV'nin ara sıra böyle filmler yayınlaması gerek.

Annem Uyurken düşmeye devam ediyor. Dizi büyük ihtimalle yaz sonunda ekranlara veda eder.

Daha önce bir çok kez yayınlanan Organize İşler filmi vasat bir performans gösterdi.

Hz. Ömer A/B'de yükselişe geçmeyi başardı fakat aldığı oranlar vasat.

Geniş Aile tekrar bölümleriyle iyi oranlar almaya devam ediyor.

ben bilmem eşim bilir çok iyi gidiyor eylüle kadar aynı şekilde devam eder ama sunucu ilker ayrıkta bu tempoyu sürdüremez seksenlerdede oynuyodu sanırım

Ben bilmem esim bilir iki grubtada süper reytinglerle ilk sirayi kapmis.

Evlerden biri iyi bir baslangic yapmis. İlk bölüm den AB si güclü bir dizi oldugunu göstermis.

Wipeout 4 yine show tv yi idare etmiş.

Annem uyurken in artik final yapmasini bekliyoruz

Evlerden Bırı cok ıyı gıtmıs.. çok begendım ılk bolumunu..

Evlerden biri total dizisi olacak. Sadece her zamanki gibi Starda ilk baslayan diziler gibi AB'si yuksek cikti. Her zaman total AB konsunda soyledigim cikar. Bu dizi total dizisi bence. Ya da oranlari her iki gupta da ayni olacak

Geniş Aile'nin geç saatiyle yayınlanmasına rağmen, iyi reytingler aldığını söylemek lazım. :)