Kanal D'de bu akıl varken zirveyi kimseye bırakmaz. Resmen haftanın hergününü totalde ele geçirdi Gelecek Sene bu program Cumartesi, Pazar iş yaparKanal D Farkı Diyoruz İzlemiyorum Bugün ama ANNEM UYURKEN de iyi gider umarım
Kanal D'de bu akıl varken zirveyi kimseye bırakmaz. Resmen haftanın hergününü totalde ele geçirdi Gelecek Sene bu program Cumartesi, Pazar iş yaparKanal D Farkı Diyoruz İzlemiyorum Bugün ama ANNEM UYURKEN de iyi gider umarım
Tabi
Kanal D'de bu akıl varken zirveyi kimseye bırakmaz. Resmen haftanın hergününü totalde ele geçirdi Gelecek Sene bu program Cumartesi, Pazar iş yapar
1 saate indirilebilir tatlımKanal D Ben Bilmem Esim Bilir'i iyi kullaniyor. Bu sekilde kisin birsey elde edecegini sanmiyorum. Program 2 saat suruyor neredeyse. Halbuki 1 saat diyerek basladilar.
oha ben bilmem eşim bilir uçmuş yav o kadar güzelde değil he valla yaz boşluğundan alıyo kışın hiçbişey yapamaz
Kimse 1 saat diyip başlamadı. Sadece bazı gunler reklamları az oluyor ve 15 dakika az oluyor boylece 1 saat suruyor. Bence çok da iyi yapıyor. Boyle sevilen bir programı 3 saat bile yayinlasa 7 reytingi gecerKanal D Ben Bilmem Esim Bilir'i iyi kullaniyor. Bu sekilde kisin birsey elde edecegini sanmiyorum. Program 2 saat suruyor neredeyse. Halbuki 1 saat diyerek basladilar.
Kanal D'nin slogani degisiyormus. Sizi Degil Esinizi İstiyoruzzzz !!!
Amac ne?
Show Tv de Doktorlar Tv oluyo Tatlım haberin yok galibaKanal D'nin slogani degisiyormus. Sizi Degil Esinizi İstiyoruzzzz !!!
Amac ne?
Hiçte Değil. ÖZGÜR ÇEVİK akaarEvlerden Biri dizisini tuttum ama Erdal karakteri kendisinin yakışıklı olduğunu söyleyip duruyor bari yakışıklı olsaydı da gerçekçi olsaydı bu arada twitter'da tt oldu mu dizi?
Ben bayılıyorum canım Bu arada Cevap vermedin Ustura Kemal Ne zaman başlıyo NAZ'ımm ?Ozgur Cevik'i bende sevmiyorum. İtici bir yuzu var ve surati dum duz.
Ben bayılıyorum canım Bu arada Cevap vermedin Ustura Kemal Ne zaman başlıyo NAZ'ımm ?
Çok beğeniyorum benTel.den cevap verdigim icin gec cevap veriyorum. Ama cevabi verdim. Onun yani sira Ozgur Cevik gercekten cok itici biri.