1 Ağustos 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kanal D Farkı Diyoruz İzlemiyorum Bugün ama ANNEM UYURKEN de iyi gider umarım
Kanal D'de bu akıl varken zirveyi kimseye bırakmaz. Resmen haftanın hergününü totalde ele geçirdi :) Gelecek Sene bu program Cumartesi, Pazar iş yapar :)

Kanal D Ben Bilmem Esim Bilir'i iyi kullaniyor. Bu sekilde kisin birsey elde edecegini sanmiyorum. Program 2 saat suruyor neredeyse. Halbuki 1 saat diyerek basladilar. :)

oha ben bilmem eşim bilir uçmuş yav o kadar güzelde değil he valla yaz boşluğundan alıyo kışın hiçbişey yapamaz

Kanal D Ben Bilmem Esim Bilir'i iyi kullaniyor. Bu sekilde kisin birsey elde edecegini sanmiyorum. Program 2 saat suruyor neredeyse. Halbuki 1 saat diyerek basladilar. :)
Kimse 1 saat diyip başlamadı. Sadece bazı gunler reklamları az oluyor ve 15 dakika az oluyor boylece 1 saat suruyor. Bence çok da iyi yapıyor. Boyle sevilen bir programı 3 saat bile yayinlasa 7 reytingi gecer

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Eşim Bilir süper bir yarışma. Bu haftadan itibaren seyrettim. Cok eglendiriyor. Reytingleri sasirtici degil.
Yaz boslugu dediginiz Mesela dun Seksenler, SBB, Seflerin Duellosu, Atv'de de film vardi yine de 5 reytingi gecti. Valla bu yaz ekrani hic bos degil. Her kanalda izleyecek bir sey var

ben bilmem eşim bilir kesinlikle çok iyi değil yazdan dolayı alıyo bu reytingleri tamam iyi ama sıkıyo hemen zevkli değil

Kanal D'nin slogani degisiyormus. :d Sizi Degil Esinizi İstiyoruzzzz !!! :F

Amac ne? :d

Garrilar goccalarinizi gozzunnuz gapali bi sekilde gannal deye hemanet edin. Biz bilmiyok goccamiz biliciymis. :d

Evlerden Biri dizisini tuttum ama Erdal karakteri kendisinin yakışıklı olduğunu söyleyip duruyor bari yakışıklı olsaydı da gerçekçi olsaydı bu arada twitter'da tt oldu mu dizi?

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 3.83 , 2) STAR: 3.4 , 3) ATV: 2.43 , 4) KANALD: 2.3 , 5) TRT1: 1.28