- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
Keşke atsaydın olmamışı"Olmamış" atmadım bak, hadi yine iyisin. Kafana eserse izlersin, hemen yetişirsin zaten. Dert değil.
Keşke atsaydın olmamışı"Olmamış" atmadım bak, hadi yine iyisin. Kafana eserse izlersin, hemen yetişirsin zaten. Dert değil.
Friends en iyisi. Bende onu önereyim.Gelen her öneri bir öncekinden kötü. Bir an önce anketi açsan iyi olacak galiba.
Ben sen değilim, her şeye "olmamış" verecek.
Yabancı diziler konusunda kapasitem oldukça düşük ve hatta aklıma hiçbir şey gelmeyince top 250’ye hızlıca göz attım o dereceEntelektüel adamsın, "Peaky Blinders" dışı bir şey beklerdim senden. Aslında "Person of Interest" falan da geçti aklımdan öneri yaparken ama @bazinga izlemez sanırım, hem izlemiş, hem de sıradan buluyordu sanırım kopuk kopuk.
Entelektüel adamsın, "Peaky Blinders" dışı bir şey beklerdim senden. Aslında "Person of Interest" falan da geçti aklımdan öneri yaparken ama @bazinga izlemez sanırım, hem izlemiş, hem de sıradan buluyordu sanırım kopuk kopuk.
Gelen her öneri bir öncekinden kötü. Bir an önce anketi açsan iyi olacak galiba.
Friends olursa olur olmazsa ben yokumNE...Dosi hanım sizsiz olmaz, SABAR ekibi eksik kalır...
Oraya etiketlemen gerekirdiYabancı Dizi İzleme Etkinliği Elemesi
Daha önce The Sopranos, The Wire, Oz gibi dizilerin izlendiği yabancı dizi izleme etkinliğimiz bu sezon, özellikle de karantina günlerinde iyi bir şekilde gidecek üç diziyi sizlerin önüne sunuyor ve üç dizi sizler için geliyor. 1- Mad Men IMDb puanı: 8.6 1960'larda geçen bu yapımın konusu...fav10.net
@bazinga, @MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Tolstoyevski, @Dosi.
Konuyu açtım, oy kullanabilirsiniz.
Bu konu zaten etiket manyağı oldu, devam ettireyim buradan dedim. Bir de zaten buradan da açtığıma dair belirtme geçmiş oldu.Oraya etiketlemen gerekirdi
Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtınBu konu zaten etiket manyağı oldu, devam ettireyim buradan dedim. Bir de zaten buradan da açtığıma dair belirtme geçmiş oldu.
Bu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak.Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtın
Hmm tamam (bi sana kullanmadığım kalmıştı bu gifiBu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak.
Diziyi benim gibi, @MEnes gibi baştan sona izlemiş olsan ve defalarca izlesen sorun yok da, ne bileyim, yanından bile geçemezsin bu konuda.
Yanından bile geçmemişim ha?😱 Beni hiç tanımamışsın dostumDiziyi benim gibi, @MEnes gibi baştan sona izlemiş olsan ve defalarca izlesen sorun yok da, ne bileyim, yanından bile geçemezsin bu konuda.
Belki bizim kadar izlememişsindir o konuda yoldaşım haklıdır ama izlediğini ve hakim olduğunu biliyorum tabi.Yanından bile geçmemişim ha?😱 Beni hiç tanımamışsın dostum
Daha geçtiğimiz ay baştan başladim diziye ama yarıda bıraktımfakat ben bir sürü bölümünü izlemiştim tekrarları yayınlanırken dizinin. @MEnes @Tolstoyevski
Yanından bile geçmemişsin diyor,yani diziyi 5 dakika bile izlememiş birisi muamelesi yaptı 😱 Ben Bu İşi Bozarım!Belki bizim kadar izlememişsindir o konuda yoldaşım haklıdır ama izlediğini ve hakim olduğunu biliyorum tabi.
O kadar olmadığını bilmiyormuş demek ki, ilginç doğrusu...Yanından bile geçmemişsin diyor,yani diziyi 5 dakika bile izlememiş birisi muamelesi yaptı 😱 Ben Bu İşi Bozarım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?