1,5 Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yabancı diziler konusunda kapasitem oldukça düşük ve hatta aklıma hiçbir şey gelmeyince top 250’ye hızlıca göz attım o derece
Sopranos’u önerecektim ilk ama onu da birkaç kişi izlemiş, The Crowd da sıkacağı için sessiz kalmak en iyisi benim oyum B.G’den yana olacak gibi görünüyor

Reactions: MasacRE
Reactions: MEnes and bazinga
Açan yoksa ben açarım konuyu bu arada fark etmez, @Araf fikri ortaya attığı için kendisi açmak istiyordur diye bir şey dememiştim.

@bazinga, @MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Tolstoyevski, @Dosi.

Konuyu açtım, oy kullanabilirsiniz.

Oraya etiketlemen gerekirdi

Reactions: Araf
Bu konu zaten etiket manyağı oldu, devam ettireyim buradan dedim. Bir de zaten buradan da açtığıma dair belirtme geçmiş oldu.
Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtın

Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtın
Bu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak.

Reactions: Dosi
Bu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak.
Hmm tamam (bi sana kullanmadığım kalmıştı bu gifi
)

Diziyi benim gibi, @MEnes gibi baştan sona izlemiş olsan ve defalarca izlesen sorun yok da, ne bileyim, yanından bile geçemezsin bu konuda.
Yanından bile geçmemişim ha?😱 Beni hiç tanımamışsın dostum

Daha geçtiğimiz ay baştan başladim diziye ama yarıda bıraktım
fakat ben bir sürü bölümünü izlemiştim tekrarları yayınlanırken dizinin. @MEnes @Tolstoyevski

Belki bizim kadar izlememişsindir o konuda yoldaşım haklıdır ama izlediğini ve hakim olduğunu biliyorum tabi.

Reactions: Araf and Dosi
Belki bizim kadar izlememişsindir o konuda yoldaşım haklıdır ama izlediğini ve hakim olduğunu biliyorum tabi.
Yanından bile geçmemişsin diyor,yani diziyi 5 dakika bile izlememiş birisi muamelesi yaptı 😱 Ben Bu İşi Bozarım!

Reactions: Araf and MEnes