İş değil, oyun bozulur. Onu da bilmiyor be @MEnes.Yanından bile geçmemişsin diyor,yani diziyi 5 dakika bile izlememiş birisi muamelesi yaptı 😱 Ben Bu İşi Bozarım!
İş değil, oyun bozulur. Onu da bilmiyor be @MEnes.Yanından bile geçmemişsin diyor,yani diziyi 5 dakika bile izlememiş birisi muamelesi yaptı 😱 Ben Bu İşi Bozarım!
Ahahahaha ya bilmiyor ya da bilerek iş dedi. Artık orasını gelsin açıklasın...İş değil, oyun bozulur. Onu da bilmiyor be @MEnes.
İş değil, oyun bozulur. Onu da bilmiyor be @MEnes.
Bilerek tabiki Gıcıklık değilmi. Ben onu iş yapacağım artıkAhahahaha ya bilmiyor ya da bilerek iş dedi. Artık orasını gelsin açıklasın...
Daha iyidir de, yeni bir başlangıç yapmak istedim ve bu kullanıcı adı çok anlamlı. Yeni bir kullanıcı adıyla yabancılık çekmişsindir haliyle. Eskiden bunu seçseydim, üniversitede gördüğünde "Araf" derdin.Arslan Bey daha iyiydi bee Hoş geldin tekrardan @Araf
Alışılır zamanlaDaha iyidir de, yeni bir başlangıç yapmak istedim ve bu kullanıcı adı çok anlamlı. Yeni bir kullanıcı adıyla yabancılık çekmişsindir haliyle. Eskiden bunu seçseydim, üniversitede gördüğünde "Araf" derdin.
Hoş bulduk, sen de hoş geldin.