1,5 Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Entelektüel adamsın, "Peaky Blinders" dışı bir şey beklerdim senden. Aslında "Person of Interest" falan da geçti aklımdan öneri yaparken ama @bazinga izlemez sanırım, hem izlemiş, hem de sıradan buluyordu sanırım kopuk kopuk. :A
Yabancı diziler konusunda kapasitem oldukça düşük ve hatta aklıma hiçbir şey gelmeyince top 250’ye hızlıca göz attım o derece :A Sopranos’u önerecektim ilk ama onu da birkaç kişi izlemiş, The Crowd da sıkacağı için sessiz kalmak en iyisi benim oyum B.G’den yana olacak gibi görünüyor :A

• Harika
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MEnes and bazinga
Açan yoksa ben açarım konuyu bu arada fark etmez, @Araf fikri ortaya attığı için kendisi açmak istiyordur diye bir şey dememiştim. :A

@bazinga, @MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Tolstoyevski, @Dosi.

Konuyu açtım, oy kullanabilirsiniz. :)

@bazinga, @MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Tolstoyevski, @Dosi.

Konuyu açtım, oy kullanabilirsiniz. :)
Oraya etiketlemen gerekirdi :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu konu zaten etiket manyağı oldu, devam ettireyim buradan dedim. Bir de zaten buradan da açtığıma dair belirtme geçmiş oldu. :A
Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtın :A

• Güldürdün
Bence sen tamamiyle o konuda kimleri etiketleyeceğini bilmediğin için ve etiketlenmeyenler katılım göstermez diye burada sadece bizler meseleyi konuştuğumuz için işin kolayına kaçtın :A
Bu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu düşündüğünle alakası yok olayın. Rastgele, kafama nasıl eserse onu yapıyorum. Böyle denk geldi etiket işte sonuç olarak. :A
Hmm tamam (bi sana kullanmadığım kalmıştı bu gifi :A )
ismail-abi-gif-14.gif

• Güldürdün
Diziyi benim gibi, @MEnes gibi baştan sona izlemiş olsan ve defalarca izlesen sorun yok da, ne bileyim, yanından bile geçemezsin bu konuda. :A
Yanından bile geçmemişim ha?😱 Beni hiç tanımamışsın dostum :T:
Daha geçtiğimiz ay baştan başladim diziye ama yarıda bıraktım :A fakat ben bir sürü bölümünü izlemiştim tekrarları yayınlanırken dizinin. @MEnes @Tolstoyevski

Yanından bile geçmemişim ha?😱 Beni hiç tanımamışsın dostum :T:
Daha geçtiğimiz ay baştan başladim diziye ama yarıda bıraktım :A fakat ben bir sürü bölümünü izlemiştim tekrarları yayınlanırken dizinin. @MEnes @Tolstoyevski
Belki bizim kadar izlememişsindir o konuda yoldaşım haklıdır ama izlediğini ve hakim olduğunu biliyorum tabi. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Araf and Dosi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961