1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl`ı izledim. İkisi de süperdi.
Muhteşem Yüzyıl`ın yine heyecanlı bir bölümüydü.
Kuzey Güney`de aynı şekilde. Ama dün çoğunlukla Kuzey Güneye baktım. Dizinin reytinglerine gelecek olursak bence 8-9 reytingi hak ediyor

Sakarya Firati izledim reklam arqlarinda ise cocuklar duymasini izledim. Bence muhtesem yüzyil total de 12-13 AB de en az 16 reyting alacaktir.

Muhteşem Yüzyıl Hem Total Hem Ab Oranlarini Artırdı Ve Açık ara zirvede

Yeteneksizsiniz Türkiye Totalde Durumu iyi A/b Bence Kotu

Eyvah Düsüyorum Totalde Süper A/B De Mükemmel Bir Çok Diziden Daha Çok Reyting Aliyor

Muhtesem Yüzyil Haftaya Mehmet Günsur Gelebilir Geldigi An Reytingler Daha Da Fırlayacaktir

Sakarya Fırat Basarisini Sürdürmüs Trt Seksenler Sakarya Fırat Baya Tuttu

Kuzey Güney Totalde Azcık Yükselmis A/B Vasat Yine

Yani Bu Sonuçlar Çıkacagini Biliyorduk Star'tv Tebrik Ediyorum Çarsamba Günü'nü Parselledi

Muhtesem Yüzyil iki grubtda yükselise gecerek rakiplerine fark atmis.

Yetenek Sizsiniz 2. Tura gecmesiyle carsamba günüde yükselise gecmis Total de 10 reytinge dayanmis.

Kuzey Güney Total de biraz yükselmis AB de ayni durumda, Kanal d icin cok vasat.

Sakarya Firat bu hafta 0.5 reyting kaybetmis ama yinede TRT1 Adina süper.

Cocuklar Duymasina yazik oluyor böylesine zor bir günde komedi dizisi ancak bu reytingi alabilir

muhteşem yuzyıl muhteşem bir bölümdü bence mehmet günsurun dahil olduğu bölümlerde daha da yükselir bence reeytingler .

muhtesem yuzyılı ızledım. Cıdden guzel bı bolumdu. Aldıgı reytınglerı sonuna kadar hakedıyor.total 14 a/b 17ye yaklasır.

Fakat bı sorun var. Son bolumlerde hurrem cok guclendı ve ezıcı bı ustunluk sagladı. Hurrem-mahıdevran kapısması ıcın mahıdevrana bıraz daha guc verılmesı gereklı.bu halıyle barcelonayla galatasaray kapısması gıbı.

Tarihten esinlenerek yazılıyor seneryolar hürrem mahidevandan üstün kapısıp napcaklar zaten sıktı muhteşem yuzyıl

Tarihten esinlenerek yazılıyor seneryolar hürrem mahidevandan üsrtün kapısıp napaklar zaten sıktı muhteşem yuzyıl

Hürrem Zaten Tarih Mahidevran hatun dan üstün Olmustur Mahidevran hatun Hürrem Dövdükten sonra gözden hızla düstü İzleyiciler Öyle Demiyor Süper Reytingler Mehmet Günsur Gelsin görün siz total ab yi :)

valla takas senin hangi şekil ve durumda diziyi izlediğini bilmiyom ama belli ki sen diziye sadece bir iki dakka göz atıp kanal değiştirmişsin. çünkü en başından beri izleseydin eğer sen de benim gibi dizinin müptelası olurdun kesinlikle. bir kere benim gibi çok duygusal olmaya gerek de yok. azıcık duygun olsaydı bu sözü söylemezdin.
aslında bir bakıma sen de haklısın. biraz da gerçekçi olmak lazım.diziyi açan herkes banunun holding durumları, simayın gereksiz sahneleri, hüseyin efendinin saçma sohbetleri ile karşılaşınca doğal olarak kanal değiştiriyor.yani dizini üçte ikisinden fazlasını gereksiz yan konular alıyor ve asıl temel konular hiç ilerlemiyor.(temel konular: kuzey cemre aşkı, kuzeyin dövüş sahneleri,olayları.)
yani benim anlamadığım bu çok hayati, önemli ayrıntıları ben, sen fark edip düşünebiliyoz da dizinin iki tane senaristi düşünemiyor mu? senaristi bırakın yönetmeni, yapımcısı ve hatta oyuncuları nasıl müdahale etmiyorlar.ya Allah aşkına dizinin reyting durumunu görmüyorlar mı bu adamlar. daha neyi bekliyorlar. dizinin yayından kaldırılmasını mı? inanın yüreğim dayanmaz bu olaya...
ne olur siz de bir şeyler söyleyin bu durumla ilgili dostlarım...
ben ilk bölümünden beri izliyorum sen hangi diziyi izliyosun :D ferhat hapise girdikten sonra dizi çok saçma oldu bu kadar basit

MUHTEŞEM YÜZYIL totalde iyi durumda ab de uçuşa geçmiş üstelik MUHTEŞEM YÜZYIL ın totaldeki özeti de kuzey güneye geçerek kuzey güneyin tutmamış bir iş olduğunu bir kez daha gösterdi
yetenek sizsinize baktığımızda totalde gerçekten çok iyi ama abde bu kadar iyi değil en çok izlenen yarışma bile olamamış(yetenek sizsiniz hangi güne konulursa başarılı olma ihtimali var çünkü ailece izlenebilecek bir yarışma ama okullar açılırsa ve çocuklar hafta içi erken erken yatarlarsa yetenek sizsiniz düşebilir)
kuzey güney totalde tekrar 6 lı reytinglere ulaşmış fakat ab de 5 reytingte kalmış hem totalde hemde ab de reyting kaybedeceğini düşünüyorum ilerleyen haftalarda
sakarya fırat biraz düşüş yaşamış
çocuklar duymasın vasat reytingler alıyor
eyvah düşüyorum bu hafta el clasiconun olmamasıyla reytinglerde yükselmiş ab de muhteşem bir çıkış yaşamış
ana haberlerde m.ali birand ve ali kırca lider durumda(star ana haber ab de 22.olmuş daha da yükselir inşallah)
gündüz kuşağında esra erol unutma beni ve deniz yıldızı lider(ab de hem unutma beni hem de deniz yıldızı 3 lü reytingelere gerilemiş)
günün kazananları:muhteşem yüzyıl eyvah düşüyorum yetenek sizsiniz
günün kaybedenleri:kuzey güney çocuklar duymasın sakarya fırat

Bende merak ediyorum mehmet gunsur gelince ne olacak. mehmet gunsurun en son oynadigi yildizlar karmasi bicak sirti yayindan kalkmisti. millet m. gunsuru bu kadar seviyordu oturup dizisini izleseydi.

bence gunsur gelsede cok bisey degismez. millet oyuncu icin diziyi izlemez senaryo ve oyunculuk icin izler. zaten muhtesemi izleyenler belli.. zaten oyuncu icin izlenseydi kuzey guneyde kivanc dagilmazdi...

ayrica bu kar muhteseme yaramis ozeti bile bayagi izlenmis

Kuzey Güney İçin Tehlike Çanlari Çaliyor

Mehmet Günsur Çok Büyük bir oyuncu aşk tesadüfleri severde mütis bir performans gösterdi gecen hafta izledim film çok begendim

Kuzey Güney İçin Tehlike Çanlari Çaliyor

Mehmet Günsur Çok Büyük bir oyuncu aşk tesadüfleri severde mütis bir performans gösterdi gecen hafta izledim film çok begendim
aga mehmet günsur dediğin adam sanki reytingleri uçuracak değişen bişey olacağını zannetmiyorum böyle gider yalnız yetenek sizsiniz yarı finalde falan baya zorlar demedi deme :D

aga mehmet günsur dediğin adam sanki reytingleri uçuracak değişen bişey olacağını zannetmiyorum böyle gider yalnız yetenek sizsiniz yarı finalde falan baya zorlar demedi deme :D

Mehmet Günsor Kvp Deki memati gibi Kanka :) Twitter Kullan az kanka bak orda yorumlara olumsuz yorumlar 3 5 olumlu yorumlar yüzlerce mehmet günsur basarisini artiracagi kesin yeteneksizsinz rüya takım bile 13 reyting aldi gerçekten çok kotu yeteneksizsiniz iyi ama muhtesem yüzyıla göre çok gücsüz