1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Çarşamba hangi yapım güldü ?

Muhteşem Yüzyıl mı ? Yetenek Sizsiniz mi ? Kuzey Güney mi ? Sakarya Fırat mı ? Çocuklar Duymasın mı ? Günün kazananı hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl yine iki grupta da zirvede. Dizinin reytinglerinde bu hafta artış var.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, totalde zirvenin hemen ardında 2.olurken A/B'de ise 4.olabildi.

Kuzey Güney, totalde toparlandı ve 6.sıraya yükseldi bu hafta. A/B'de ise 1 sıra geriledi.

Sakarya Fırat, bu hafta önemli oranda düşüş yaşayarak rakiplerinin gerisinde kaldı.

Çocuklar Duymasın, yine yarışı çok uzaktan takip etti.

Eyvah Düşüyorum özellikle A/B'deki büyük başarısını sürdürdü...

Son düzenleme:
Herzamankiii KUZEY GÜNEY Aşırı süper bir bölüm hiçde kaçırmam :)

Umid ediyorumki reyting artar inş 🙂

muhtesem yuzyılı ızledım. Cıdden guzel bı bolumdu. Aldıgı reytınglerı sonuna kadar hakedıyor.total 14 a/b 17ye yaklasır.

Fakat bı sorun var. Son bolumlerde hurrem cok guclendı ve ezıcı bı ustunluk sagladı. Hurrem-mahıdevran kapısması ıcın mahıdevrana bıraz daha guc verılmesı gereklı.bu halıyle barcelonayla galatasaray kapısması gıbı.

biraz kuzey güneyi çok azda yetenek sizsinizi izledim muhteşem yüzyıl totalde 12 ab de 16 reyting alacaktır

Herzamankiii KUZEY GÜNEY Aşırı süper bir bölüm hiçde kaçırmam :)

Umid ediyorumki reyting artar inş 🙂

ben de aynen senin gibi düşünüyor ve ümid ediyorum ama halk izlemiyor ki kardeşim böylesine hayatı olduğu gibi bütün gerçeklğiyle anlatan, duygusal, şiirsel, muhteşem, heyecanlı, her müziği insana kendisini zorla mırıldatan devasa bir diziyi.
vallaha çok ama çok zoruma gidiyor. yazık bu diziye. helak oluyor resmen. hakkettiği değerin %10'unu bile (reyting olarak) alamıyor.
ee ben daha ne deyim nasıl anlatayım duygularımı bilmiyom ki...
:sorrow::confusion:

Son düzenleme:
muhteşem yüzyıli izledi bizimkiler ben sıkıntıdan öldüm kuzey güney bin kat iyi bu diziden

ben de aynen senin gibi düşünüyor ve ümid ediyorum ama halk izlemiyor ki kardeşim böylesine hayatı olduğu gibi bütün gerçeklğiyle anlatan, duygusal, şiirsel, muhteşem, heyecanlı, her müziği insana kendisini zorla mırıldatan devasa bir diziyi.
vallaha çok ama çok zoruma gidiyor. yazık bu diziye. helak oluyor resmen. hakkettiği değerin 'unu bile (reyting olarak) alamıyor.
ee ben daha ne deyim nasıl anlatayım duygularımı bilmiyom ki...
:sorrow::confusion:

abartma bu reytinglerden fazlasını haketmiyor :D

muhteşem yüzyıli izledi bizimkiler ben sıkıntıdan öldüm kuzey güney bin kat iyi bu diziden

<label for="rb_iconid_14">
icon14.png
</label> işte budur. ayakta alkışlıyorum seni bu sözünden dolayı. ağzına sağlık kardeş. bu sözünü herkes okusun da ne demek istediğimi anlasınlar. daha nasıl anlatabiliriz ki derdimizi bu millete.

kuzey guney 5 bolum ızledım. Artık my ızleyecegım.Senarıst berbat. Daha 15 bolum oldu tıplere karakterlere bak 5 yıl gecmıs gıbı degıstı. Ayrıca sen neden carsambaları gelıp kuzey guney fanatıglıgı yapıp gıdıyosun ?

yeteniksizsiniz türkiye,çocuklar duymasın ve eyvah düşüyorum'u izledim

abartma bu reytinglerden fazlasını haketmiyor :D

valla takas senin hangi şekil ve durumda diziyi izlediğini bilmiyom ama belli ki sen diziye sadece bir iki dakka göz atıp kanal değiştirmişsin. çünkü en başından beri izleseydin eğer sen de benim gibi dizinin müptelası olurdun kesinlikle. bir kere benim gibi çok duygusal olmaya gerek de yok. azıcık duygun olsaydı bu sözü söylemezdin.
aslında bir bakıma sen de haklısın. biraz da gerçekçi olmak lazım.diziyi açan herkes banunun holding durumları, simayın gereksiz sahneleri, hüseyin efendinin saçma sohbetleri ile karşılaşınca doğal olarak kanal değiştiriyor.yani dizini üçte ikisinden fazlasını gereksiz yan konular alıyor ve asıl temel konular hiç ilerlemiyor.(temel konular: kuzey cemre aşkı, kuzeyin dövüş sahneleri,olayları.)
yani benim anlamadığım bu çok hayati, önemli ayrıntıları ben, sen fark edip düşünebiliyoz da dizinin iki tane senaristi düşünemiyor mu? senaristi bırakın yönetmeni, yapımcısı ve hatta oyuncuları nasıl müdahale etmiyorlar.ya Allah aşkına dizinin reyting durumunu görmüyorlar mı bu adamlar. daha neyi bekliyorlar. dizinin yayından kaldırılmasını mı? inanın yüreğim dayanmaz bu olaya...
ne olur siz de bir şeyler söyleyin bu durumla ilgili dostlarım...

kuzey guney 5 bolum ızledım. Artık my ızleyecegım.Senarıst berbat. Daha 15 bolum oldu tıplere karakterlere bak 5 yıl gecmıs gıbı degıstı. Ayrıca sen neden carsambaları gelıp kuzey guney fanatıglıgı yapıp gıdıyosun ?

sanane kardeşim zoruna mı gitti? ayrıca sen mıht. 100 yıla geç te gör sıkıntıdan ölmeyi. ya adamlar bir sahnede bir karede 15-20 dakka kalıyorlar. böyle dizi mi olur.? komik olmayın lütfen ya.
ayrıca ben duygusalım ve duygu yüklü dizileri izlerim. KUZEY GÜNEY bin kat daha güzel kardeşimmm.
forever KUZEY GÜNEY

Muhteşem yüzyılı izledim gözlerim kapalı
Beğenmedim sonra kuzey güneyi izledim GÖZLERİM AÇIK:D

Kuzey Güney'i ve Muhtesem Yüzyil izledim.. Iki dizide çok güzeldi dün..