valla takas senin hangi şekil ve durumda diziyi izlediğini bilmiyom ama belli ki sen diziye sadece bir iki dakka göz atıp kanal değiştirmişsin. çünkü en başından beri izleseydin eğer sen de benim gibi dizinin müptelası olurdun kesinlikle. bir kere benim gibi çok duygusal olmaya gerek de yok. azıcık duygun olsaydı bu sözü söylemezdin.
aslında bir bakıma sen de haklısın. biraz da gerçekçi olmak lazım.diziyi açan herkes banunun holding durumları, simayın gereksiz sahneleri, hüseyin efendinin saçma sohbetleri ile karşılaşınca doğal olarak kanal değiştiriyor.yani dizini üçte ikisinden fazlasını gereksiz yan konular alıyor ve asıl temel konular hiç ilerlemiyor.(temel konular: kuzey cemre aşkı, kuzeyin dövüş sahneleri,olayları.)
yani benim anlamadığım bu çok hayati, önemli ayrıntıları ben, sen fark edip düşünebiliyoz da dizinin iki tane senaristi düşünemiyor mu? senaristi bırakın yönetmeni, yapımcısı ve hatta oyuncuları nasıl müdahale etmiyorlar.ya Allah aşkına dizinin reyting durumunu görmüyorlar mı bu adamlar. daha neyi bekliyorlar. dizinin yayından kaldırılmasını mı? inanın yüreğim dayanmaz bu olaya...
ne olur siz de bir şeyler söyleyin bu durumla ilgili dostlarım...