Sana dedim zaten de vb. vs. anlamında kullandım ben onu. Sen neden yanlış anladın? 😱O zaman direk ve tek olarak bana cart curt dedin bile isteye…. Vay be, yazdım kenara
@The_Erinch
Sana dedim zaten de vb. vs. anlamında kullandım ben onu. Sen neden yanlış anladın? 😱O zaman direk ve tek olarak bana cart curt dedin bile isteye…. Vay be, yazdım kenara
@The_Erinch
Erinç’e gelince özür diliyorsan demek ki küçümser kötü bir manada diyorsun. Yanlış anlamasımı kaldı bunun ki ben sadece 2 etkinlik ile ilgilendim.Sana dedim zaten de vb. vs. anlamında kullandım ben onu. Sen neden yanlış anladın? 😱
Mesaj sayım her sene daha da düşüyor, bu sene 2020'ye geri dönmenin zamanı geldi bence. @xemrexxx @The_Erinch @Angelica @ZeynoYıllardır değişmeyen tek şey, zirvede oluşum.
Mesaj sayım her sene daha da düşüyor, bu sene 2020'ye geri dönmenin zamanı geldi bence. @xemrexxx @The_Erinch @Angelica @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 124940
Emre Ozansoy daha resmi ve sana daha çok yakışıyordu gibi. Tâbi bu benim fikrimMesaj sayım her sene daha da düşüyor, bu sene 2020'ye geri dönmenin zamanı geldi bence. @xemrexxx @The_Erinch @Angelica @Zeyno
Değiştirdikten sonra ben de beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse ve aktifliğimi görmemek için azalttım. Sanırım ayın 16'sında değiştireceğim tekrar.Emre Ozansoy daha resmi ve sana daha çok yakışıyordu gibi. Tâbi bu benim fikrim
Ya bende zamanında değiştirdim isim ama kendime çok iyi gelmemişti. Sonra değiştim hoşuma gitti benim. Ama seni aklıma öyle kazımışım. Sen olduğunu yeni anladım. Diğeri bana göre daha iyiydi ama forum beğendi ise sorun yok ☺️Değiştirdikten sonra ben de beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse ve aktifliğimi görmemek için azalttım. Sanırım ayın 16'sında değiştireceğim tekrar.
Haklıyken neden özür dileyeyim ki? O üstüne alınmış ve onu da kastettim sanmış o yüzden sorry dedim öyle hissettirdiğim için. Yani senden özür dilemediğim sana kötü bir şey dediğim anlamına gelmiyor ki yıllardır beni tanıyorsun sana kötü bir şey söyleyeceğimi nasıl düşünürsün?Erinç’e gelince özür diliyorsan demek ki küçümser kötü bir manada diyorsun. Yanlış anlamasımı kaldı bunun ki ben sadece 2 etkinlik ile ilgilendim.
Neyse başına bela olacağım artık, ama hiç ummadığın şekilde hiç farketmeyeceksin bile 😎
Tekrar değiştirmeye çalıştın onu da de hadi, ama ben engelledim @eemreYa bende zamanında değiştirdim isim ama kendime çok iyi gelmemişti. Sonra değiştim hoşuma gitti benim. Ama seni aklıma öyle kazımışım. Sen olduğunu yeni anladım. Diğeri bana göre daha iyiydi ama forum beğendi ise sorun yok ☺️
Olayı çok başka yere çekmişsin, boşver dahada konuşmayalım bu mevzuyu ben anlayacağımı anladımHaklıyken neden özür dileyeyim ki? O üstüne alınmış ve onu da kastettim sanmış o yüzden sorry dedim öyle hissettirdiğim için. Yani senden özür dilemediğim sana kötü bir şey dediğim anlamına gelmiyor ki yıllardır beni tanıyorsun sana kötü bir şey söyleyeceğimi nasıl düşünürsün?
Başıma neden bela olacaksın?
Aaa şuan sen çekiyorsun başka yere. Durduk yere aramızı mı bozmaya çalışıyorsun? 😱Tekrar değiştirmeye çalıştın onu da de hadi, ama ben engelledim @eemre
Olayı çok başka yere çekmişsin, boşver dahada konuşmayalım bu mevzuyu ben anlayacağımı anladım
Eskisine geri dönmek için istek yaptığımda beni de engelleyeceğini düşünüyorum.@eemre neye diss attın seni engellemedim, ben @Hobbit ‘i engelledim. Tuhaf bir kullanıcı adı ile gelmişti
Karıştırma oraları @Dosi 'cim. 🥺😂Tekrar değiştirmeye çalıştın onu da de hadi, ama ben engelledim
Çorba ettin kafam ağrıdı, daha fazla kendimi yormayacağım Ben kimseyle mevzumu uzun sürdürmem.Aaa şuan sen çekiyorsun başka yere. Durduk yere aramızı mı bozmaya çalışıyorsun? 😱
Kurallara uygun ve daha önce aldığın bir isim olduğu için engellemem ama bence dönme, dönersende yeniden talep ile gelirsen ona müsade etmeyizEskisine geri dönmek için istek yaptığımda beni de engelleyeceğini düşünüyorum.
Tamam karıştırmamKarıştırma oraları @Dosi 'cim. 🥺😂
Çokta tuhaf bir isim sayılmazdı. Kendisi profil fotoğrafım olur. 😂😅 Ama bazı yönlerden haklılığın vardı. Yoksa geri dönüş yapmazdım isteğimden.ben @Hobbit ‘i engelledim. Tuhaf bir kullanıcı adı ile gelmişti
Ayın favori üyesinde o kullanıcı adın nedeni ile daha az oy alırdın tek söyleyişte alışkın olduğumuz isimleri boşluklu tuhaf isimlere değişmeyinÇokta tuhaf bir isim sayılmazdı. Kendisi profil fotoğrafım olur. 😂😅 Ama bazı yönlerden haklılığın vardı. Yoksa geri dönüş yapmazdım isteğimden.
İşte sırf bu yüzden değişmedim. Bunu o zaman güzel şekilde anlatmıştın bana. ☺️Ayın favori üyesinde o kullanıcı adın nedeni ile daha az oy alırdın tek söyleyişte alışkın olduğumuz isimleri boşluklu tuhaf isimlere değişmeyin
Kafanı toparlayınca konuşalım. Bende seninle sürdürmem...Çorba ettin kafam ağrıdı, daha fazla kendimi yormayacağım Ben kimseyle mevzumu uzun sürdürmem.
Kurallara uygun ve daha önce aldığın bir isim olduğu için engellemem ama bence dönme, dönersende yeniden talep ile gelirsen ona müsade etmeyiz
Tamam karıştırmam
Sana Survivor lazım 🤪Mesaj sayım her sene daha da düşüyor, bu sene 2020'ye geri dönmenin zamanı geldi bence. @xemrexxx @The_Erinch @Angelica @Zeyno