Reis bataklıktan çıkan şeyi yiyip rahatsız olmayalımEkli dosyayı görüntüle 108080 Buda benim hediyem bataklıktan yapılmış tereyağ
Reis bataklıktan çıkan şeyi yiyip rahatsız olmayalımEkli dosyayı görüntüle 108080 Buda benim hediyem bataklıktan yapılmış tereyağ
Cır cır oldum İrlandada kanlı tavuk kanlı hindi hamburger köftesi kanlı çok pişmiş olmasına rağmen alıyorsun değişik tad sığır eti beef @xdragxxReis bataklıktan çıkan şeyi yiyip rahatsız olmayalım
Uuuuu dizinin en sevdiğim sahnelerinden biri teşekkürler
Aynı hediyeden istermisin @eskici
Yahu reis orda düzgün bir yemek yok mu hiçCır cır oldum İrlandada kanlı tavuk kanlı hindi hamburger köftesi kanlı çok pişmiş olmasına rağmen alıyorsun değişik tad sığır eti beef @xdragxx
Teşekkürler daha önce hiç dinlemediğim ve duymadığım bir grup bakayım bakalımTebrikler @xdragxx .Daha nice güzel zamanlar geçirmen dileğiyle forumda. Bu güzel türküyü armağan ediyorum sana.
Geniş Aile’den bir hediye vereyim dedim, aklıma ilk bu sahne geldiUuuuu dizinin en sevdiğim sahnelerinden biri teşekkürler
Hangi hediyeden reyizAynı hediyeden istermisin @eskici
Güzel sahne gelmiş cidden verdim şukunuGeniş Aile’den bir hediye vereyim dedim, aklıma ilk bu sahne geldi
Hangi hediyeden reyiz
Rüyanda bile edemezsin.Hepinizi yok edeceğim
Kendi azgınlığının bedelini sana ödetmeye çalışıyor. @xdragxx
Hayatta tek dertlendiren türküler, şarkılar olsun .
Aynen öyle güzel lafmışHayatta tek dertlendiren türküler, şarkılar olsun .
Nerden vuracağını biliyorsun hee canım hocam..Acısıyla tatlısıyla bir kulübe daha giriş yaptın. Tebrikler
Aynı yerden beni de vurduğundan olabilir mi?...Nerden vuracağını biliyorsun hee canım hocam..
Teşekkürlers
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?