Belki de sana benzediği için sevmiyorsundur.Benzeyen bir tarafım yok bence Monica'yı gördükten sonra Lilly'e haksızlık yaptığımı anladım
Belki de sana benzediği için sevmiyorsundur.Benzeyen bir tarafım yok bence Monica'yı gördükten sonra Lilly'e haksızlık yaptığımı anladım
Belki de aynı kutuplar birbirini itiyor sonuçta..Belki de sana benzediği için sevmiyorsundur.
Geçti gitti kurtulduk artık tokatlamaya gerek kalmadıElimizde büyüdün @xdragxx
Cok tebrikler yeni kulubun hayırlı olsun inşallah daha iyilerine de girersin
Hediye olarak sana 👋👋👋👋 bunu veriyorum Erol bulutu tokatlarsin
Hediyelerin her biri birbirinden güzel teşekkürler özellikle Geniş Aile jeneriğiYeni bakma fırsatım oldu. Tebrik ederim @xdragxx takım dışında gayet iyi anlaşıyoruz Nice mesajlara
Hediyelerin
En iyi Fenerbahçe Marşı
Efsane diziden efsane jenerik
Ekli dosyayı görüntüle 108193
Ekli dosyayı görüntüle 108194
Bu da artık pek yeni diyemeyeceğim hediye anlayaşım hoş doğa veya şehir fotoğrafları veriyorum.
Emre gittiğinden beri kavgalar azaldı maalesef...Mesajların %75'inde Mesut Özil övüyor, %20'sinde Ersun Yanal hasretini dile getiriyor, %5'inde de @HeisenBerg ile kavga ediyor... Bu kadar kötü bir mesaj dağılımı hayatımda görmedim... @xdragxx
Ciddi ciddi savunuyordun yalnız şaka gibiydinEmre gittiğinden beri kavgalar azaldı maalesef...
Mesut'u 50'ye düşür 25'i Seinfeld-GenişAile özlemine verMesajların %75'inde Mesut Özil övüyor, %20'sinde Ersun Yanal hasretini dile getiriyor, %5'inde de @HeisenBerg ile kavga ediyor... Bu kadar kötü bir mesaj dağılımı hayatımda görmedim... @xdragxx
Şu an takımda oynayan gençleri o aldı A Takım'a ayrıca Arda Güler ile direkt ilgilenip takıma kazandıran da o.Ciddi ciddi savunuyordun yalnız şaka gibiydin
------
Laaaan bir giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit Bok o kazandırdı hangisini kazandırdı Vitor'un başarısı tamamenŞu an takımda oynayan gençleri o kazandırdı A Takım'a ayrıca Arda Güler ile direkt ilgilenip takıma kazandıran da o.
Ciddi ciddi savunuyordun yalnız şaka gibiydin
------
Mesut'u 50'ye düşür 25'i Seinfeld-GenişAile özlemine ver
Benzer hasret ve hayranlık bende de mevcut ama sonu değil benzememekte...Mesajların %75'inde Mesut Özil övüyor, %20'sinde Ersun Yanal hasretini dile getiriyor, %5'inde de @HeisenBerg ile kavga ediyor... Bu kadar kötü bir mesaj dağılımı hayatımda görmedim... @xdragxx
Yav tabii ki Vitor oynattığı için asıl pay onda ama o çocukları A Takım'la antrenmanlara ilk çıkaran kişi Emre.Laaaan bir giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit Bok o kazandırdı hangisini kazandırdı Vitor'un başarısı tamamen
ÖFB'yi de küstüren o pilavcıydı...
Şu an takımda oynayan gençleri o aldı A Takım'a ayrıca Arda Güler ile direkt ilgilenip takıma kazandıran da o.
Haydiiii, yine başladık... Biraz da burada kavga edin bakalım.Laaaan bir giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit Bok o kazandırdı hangisini kazandırdı Vitor'un başarısı tamamen
ÖFB'yi de küstüren o pilavcıydı...
Yoo Ersun hocanın da A takıma çıkardığı var aralarında Antalya maçında Muhammed niye hocanın yanına gittiYav tabii ki Vitor oynattığı için asıl pay onda ama o çocukları A Takım'la antrenmanlara ilk çıkaran kişi Emre.
Tabii onun da vardır zaten. Altay da hocanın transferi.Yoo Ersun hocanın da A takıma çıkardığı var aralarında Antalya maçında Muhammed niye hocanın yanına gitti
Ahahahahaah iyi yerden yakaladın. Pilavcı kim ?Yoo Ersun hocanın da A takıma çıkardığı var aralarında Antalya maçında Muhammed niye hocanın yanına gitti
Tehlikeli muhabbetler bunlar boşver.Ahahahahaah iyi yerden yakaladın. Pilavcı kim ?
Emre Belözoğlu en çok pilav yemeyi seveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerAhahahahaah iyi yerden yakaladın. Pilavcı kim ?