🟡🔵 xdragxx 45.000'ler Kulübünde ! 🟡🔵

1629917758054.png

1629917780384.png

@xdragxx
Aykutcum; Daha nice mesajların olsun dostum.

Tebrik ediyorum seni kardeşim.

• Harika
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Tebrikler, daha nice 45.000'lere umarım. :Z Son dönemde eskisi gibi tartışmıyoruz sanırım, bu iyi mi kötü mü bilemedim. :A Neyse, çok seveceğin bu harika hediyeleri veriyorum sana. :Z @xdragxx

CreamyMellowCob-max-1mb.gif

BlondPossibleAyeaye-size_restricted.gif
Teşekkürler :A
Evet son zamanlarda konularda pek karşılaşamıyoruz bunda Friends ve Seinfeld konularının eskisi kadar aktif olmamasının da payı var tabii ki :A
Monica zaten sevmediğim bir karakter bir de en gıcık kaptığım tarzını atmışsın yani kısa saçlı halini... Lily artık sevdiğim bir karakter :A

Teşekkürler :A
Evet son zamanlarda konularda pek karşılaşamıyoruz bunda Friends ve Seinfeld konularının eskisi kadar aktif olmamasının da payı var tabii ki :A
Monica zaten sevmediğim bir karakter bir de en gıcık kaptığım tarzını atmışsın yani kısa saçlı halini... Lily artık sevdiğim bir karakter :A
Ne demek Lily artık sevdiğim bir karakter? 😱 İzledikten onca zaman sonra mı sevmeye başladın? :A Neyse doğru yolu bulmuşsun, Lily dizinin en iyi karakterlerinden biriydi zaten. :Z Monica'yı da sevdireceğim sana ben, dizide sana en çok benzeyen karakter zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ne demek Lily artık sevdiğim bir karakter? 😱 İzledikten onca zaman sonra mı sevmeye başladın? :A Neyse doğru yolu bulmuşsun, Lily dizinin en iyi karakterlerinden biriydi zaten. :Z Monica'yı da sevdireceğim sana ben, dizide sana en çok benzeyen karakter zaten. :A
Benzeyen bir tarafım yok bence :A Monica'yı gördükten sonra Lilly'e haksızlık yaptığımı anladım :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay