Vaaay tüm hediyeler güzel ama sen, @Dosi, @eskici ve @12.Adam çok iyi yerlerden geldi bugün teşekkür ederim abiEkli dosyayı görüntüle 108091
Ekli dosyayı görüntüle 108092
@xdragxx
Aykutcum; Daha nice mesajların olsun dostum.
Tebrik ediyorum seni kardeşim.
O hediyeler bu zamana kadar forumda aldığım hediyeler arasında totalde ilk 5'e girerE günaydın...
Sen de iyi yerlerden geldin Birisi en sevdiğim yerli diğeri yabancı dizi teşekkürler
Bak ne güzel unutmuştum
Yok yok yıkılmam hocam Bak üst üste Seinfeld hediyesi alınca yine izleyesim geldiTebrik ederim Aykut hocam, nice “güzelliklerle” dolu güzel mesajlara. Son kalelerimizden birisin aman diyeyim sen de yıkılma. @xdragxx
Biz 3 temmuz görmüşüz. @Sherlock bu mu yıkacak bizi?Yok yok yıkılmam hocam Bak üst üste Seinfeld hediyesi alınca yine izleyesim geldi
Olay nedir? Şarkıyla alay mı etmiş?Bak ne güzel unutmuştum
Yok dinle şarkıyı Yeni marşımız olacakmış
Herkes bizle geçer.Yok dinle şarkıyı Yeni marşımız olacakmış
Teşekkür ederim gif güldürdü
TeşekkürlerTebrikler, daha nice 45.000'lere umarım. Son dönemde eskisi gibi tartışmıyoruz sanırım, bu iyi mi kötü mü bilemedim. Neyse, çok seveceğin bu harika hediyeleri veriyorum sana. @xdragxx
Ne demek Lily artık sevdiğim bir karakter? 😱 İzledikten onca zaman sonra mı sevmeye başladın? Neyse doğru yolu bulmuşsun, Lily dizinin en iyi karakterlerinden biriydi zaten. Monica'yı da sevdireceğim sana ben, dizide sana en çok benzeyen karakter zaten.Teşekkürler
Evet son zamanlarda konularda pek karşılaşamıyoruz bunda Friends ve Seinfeld konularının eskisi kadar aktif olmamasının da payı var tabii ki
Monica zaten sevmediğim bir karakter bir de en gıcık kaptığım tarzını atmışsın yani kısa saçlı halini... Lily artık sevdiğim bir karakter
Benzeyen bir tarafım yok bence Monica'yı gördükten sonra Lilly'e haksızlık yaptığımı anladımNe demek Lily artık sevdiğim bir karakter? 😱 İzledikten onca zaman sonra mı sevmeye başladın? Neyse doğru yolu bulmuşsun, Lily dizinin en iyi karakterlerinden biriydi zaten. Monica'yı da sevdireceğim sana ben, dizide sana en çok benzeyen karakter zaten.