Sen iyice arsızlığı ele aldın.Ya Mine Tugay fotosu atıp sonra da yanayım yanayım şarkısı atmışım onu diyor![]()
Sen iyice arsızlığı ele aldın.Ya Mine Tugay fotosu atıp sonra da yanayım yanayım şarkısı atmışım onu diyor![]()
Mine Tugay? Ecünnü 😱 ??Tebrikler @xdragxx 2 senede 40.000 mesaj yazıp 8 sene de 5.000 mesaj yazamayarak bir ilke imza atmışsın.
Hediyelerin: (Pek istemesem de gönlün olsun diye ecünnüleri verdim...)
Ekli dosyayı görüntüle 108076
Ekli dosyayı görüntüle 108077
@Maskeli Fedai parlakçı yaptık nihayet seni de.Aynen @serhatt parlakları paylaşırken sansür kullanma. @Maskeli Fedai hayır diyor
Has hem de.Mine Tugay? Ecünnü 😱 ??
Haydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi@Maskeli Fedai parlakçı yaptık nihayet seni de.![]()
Güvendiğin tüm dağlara kar yağıyor.Haydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi![]()
Konuşma daha fazla bu kadar da ecünnü sever olunmaz.Çok abartılı bir şey değil bence @Dosi abartıyor![]()
Sansüre hayır lafımı @Dosi çarpıttı işteHaydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi![]()
Teşekkürler hep beraber nice mesajlara
Kıvırma aşkım.Sansüre hayır lafımı @Dosi çarpıttı işte![]()
Aynen inandım tamam.
Sen ve kazma heriflerinle sonuna kadar mücadele edeceğimAynen inandım tamam.![]()
Boşuna zarar, bir yere varamayacaksın.Sen ve kazma heriflerinle sonuna kadar mücadele edeceğim![]()
![]()
Hepinizi yok edeceğimBoşuna zarar, bir yere varamayacaksın.![]()
Benim damarıma basıyon ben de foto paylaşıyorum
Yahu niye olmamış atıyon her kulüp konusunda sizleri çok sevdiğimi mi yazacam Allahım yarabbım teşekkür de ettik işte![]()