ben sen daha leb demeden leblebiyi çözerimBu dediğimden bu anlamı nasıl çıkardın bravo sana
ben sen daha leb demeden leblebiyi çözerimBu dediğimden bu anlamı nasıl çıkardın bravo sana
Benim de Yalın fanı olduğumu bildi
@tekin bu ara çok fazla açık vermeye başladı. Dikkat etsin
isminden herşey belli oluyor sanki her an sıvayıp duracakmışsın gibi bir halin var
tahminlerimi söylüyorum millettte sanki onları tanıyormuşum hissine kapılıyor ! milletin içi fesat ben napiyim@tekin bu ara çok fazla açık vermeye başladı. Dikkat etsin
Sıvacılığımızı bile yazıyor artık az kaldı ötecek @Bully @Dosi hadi itiraf et artık da sen de kurtul biz de uğraşmayalım daha fazlaisminden herşey belli oluyor sanki her an sıvayıp duracakmışsın gibi bir halin var
benimkisi temel içgüdü, pardon altıncı his gibi , yani tahmin neyse burda durayım artık
------
tahminlerimi söylüyorum millettte sanki onları tanıyormuşum hissine kapılıyor ! milletin içi fesat ben napiyim
Ben her şeyin farkındayım, @tekin ’de farkında olduğumun farkında.(farkında kelimesi biraz az olmuş hatta)
Zaten @tekin her şeyi açık açık söylüyor, tek eksik itiraf
Farkındayım-Farkındasın-Farkında - Farkındalar-Farkındayız-Zaten @tekin her şeyi açık açık söylüyor, tek eksik itiraf
Ben sizin kadar hakim değilim foruma ama kim olduğunu ima ettiğiniz mesajlarınızı görmüştüm. Yazı tarzıyla kendini belli ettiği için Dosi hanımdan kaçması mümkün değildi zaten. Artık sadece itiraf etmesini bekliyoruz @tekin efendidenZaten @tekin her şeyi açık açık söylüyor, tek eksik itiraf
ne itirafı ? işte tek itirafım var o da sezgileri kuvvetli birisi olmam, onun haricinde ben benim yani tekinsiz tekin
@Bully ile @Dosi ben çaylak üyeyim diye benimle alay ediyorla,r yoksa kimseye benzettikleri yok.. bu arada sende her lafa inanma nasıl sıvacısın anlamadım sıvacı dediğin kendi sıvadıklarını parlatıp millete kakalamaya bakar başkalarının tuzağına düşmezBen sizin kadar hakim değilim foruma ama kim olduğunu ima ettiğiniz mesajlarınızı görmüştüm. Yazı tarzıyla kendini belli ettiği için Dosi hanımdan kaçması mümkün değildi zaten. Artık sadece itiraf etmesini bekliyoruz @tekin efendiden
Ben daha çok size itiraf etmesini bekliyorumBen sizin kadar hakim değilim foruma ama kim olduğunu ima ettiğiniz mesajlarınızı görmüştüm. Yazı tarzıyla kendini belli ettiği için Dosi hanımdan kaçması mümkün değildi zaten. Artık sadece itiraf etmesini bekliyoruz @tekin efendiden
Ben daha çok size itiraf etmesini bekliyorum
Zaman geçtikçe öğrenenler oluyor.
Bence yakında bir şeyler gün yüzüne çıkar