Tagı açıp TT listesine getirenler ağırlıklı olarak BJK ve kısmen de FB taraftarları ve bir de tagı kullanarak cevap yazan GS'liler. Ancak kayda değer bir şey değil, klasik Twitter geyiği. Ne zaman ki Arena'da Terim için istifa tezahuratları yükseilir, o zaman kayda değer olur işte.
Ben Fatih Terim'e sonuna dek güveniyorum, buradan çıkaracak olan da kendisidir. Şu kadroyu kime verirsek verelim daha öteye gidemezdi, geçen sezondan bile daha geride bir kadro. Terim'in eleştirilecek yönleri var, özellikle yardımcı antrenör ve idman disiplini hakkında. Ama yine de bu takıma ondan daha iyisi şu an yok.
Bir de şu Rumen lobisi can sıkmaya başladı... Cikuldau'ya 6.5 Milyon Euro'dan sonra Morutan'a da 10 Milyon verirsek çok büyük ve gereksiz bir kumar oynanmış olunur. Bu paralara Gedson ve Halil'in bonservisi alınabilirdi. Hele Berkan Kutlu için 4 Milyon Euro konuşuluyor, ki bu da skandal. Onyekuru gibi bir isme 4 Milyon vermeyip parayı böyle çarçur etmek...
Onyekuru ve Mostafa ilk geldiklerinde takır takır oynuyorlardı, GS idmanı yedikçe geriye gittiler. Şimdi Diagne ayağının tozuyla gol attı çünkü aylarca Premier Lig idmanı yemiş, ama 1-2 aya o da eski hallerine döner çünkü GS idmanı yemek böyle bir şey. O yüzden şu idman olayına acilen çözüm bulunmalı. Mostafa Mohamed gibi bir cevheri bu yüzden adım adım kaybediyoruz ne yazık ki... Gedson Fernandes ise bu olayda istisna, ilk geldiğinde biraz kötüydü ama GS'de idman yedikçe ve maça çıktıkça yıldızlaştı nedense...