https://twitter.com/x/status/1411414621265727494
Terim'in hem fiili başkan hem hoca olmasının zararlarını da bu şekilde yaşıyoruz, evet faydasını da göreceğiz ama bazen zararlarını da yaşayacağız özellikle transferler konusunda. Hocaya rağmen yönetim sözünde durmalı ve o fiyata bu adamı almalıydı, 24 yaşında ve uzun uzun anlatmaya gerek yok zaten o fiyata o kalitede ve bağlılıkta bir ismi almamanın akıl tutulması olduğunu. Halen kabullenemiyorum. Emre Akbaba'lar, Arda Turan'lar, 35'lik Babel'lere yer olan takımda sırf sayın Terim kafaya taktığı ve duygusal davrandığı için Onyekuru'ya yer yok...
Bir yandan diyorum ki yok, Terim duygusal davranmaz, takımın faydasına hareket eder, ahde vefa gösterir... Diğer yandan bu kadar zaman geçmesine rağmen ses seda çıkmaması ve BJK haberlerini gördükçe cidden Onyekuru'nun öncelik olmadığı ortaya çıkıyor. Akıl alır gibi değil, cidden değil. 35'lik Babel, zaten kariyerinin son gücünü geçen sezonun son maçlarında kullanmıştır, daha ne faydasını göreceksin 24 yaşındaki eleman dururken?
Onyekuru gelene dek her gün yazacağım Onyekuru hakkında ve şayet gelmezse de takımın geleceğine dair ve Terim'e dair heyecan ve inancımı kaybedeceğim. Arda Turan'ıyla, Emre Akbaba'sıyla, Babel'iyle PSV'de iki maçtan insafları varsa en kötü 6-7 yer döneriz artık... İkinci ligden trasnferleri unuttum bak....