Rica ederim olur öyle şeyler.Edit: Dur dur Survivor aklıma geldi şimdi öyle bir karakter vardı değil mi 😱 Geçen bir başka üyenin profilinde benzer bir olay olduğu için aklım oraya gitti bir an, affola.@Dosi
Rica ederim olur öyle şeyler.Edit: Dur dur Survivor aklıma geldi şimdi öyle bir karakter vardı değil mi 😱 Geçen bir başka üyenin profilinde benzer bir olay olduğu için aklım oraya gitti bir an, affola.@Dosi
TRİPSİ yine yardırmış anlaşılan... Mevzuya çok hakim değilim ama yine neye kızdın sen be ZEY...İyide ben Sabar grubu dedim mi? Önce neyi dediğimi anlayın.
Benim de kendimce takıldığım ve sohbet ettiğim bir grubum ekibim var. @Maskeli Fedai ille armızdakı buzları eritip onu da yaptığım toplu etiketlerimde eklemeye başladım. Farkındaysan ben bir mevzuda etiketleme yapınca hemen hemen hepsinde sadece sen @MEnes @MasacRE ve @Tolstoyevski bulunmakta.
@DarkLegenD benim için sizden biri değil. Ben orda kendimi yakın hissettiğim ve yaptığımız goygoylarda etiketlediğim ekibimi demek istedim yoksa Dark ekibin baş köşesindeymiş beni alakadar etmez. Hepsi benim için sana had bildirirler demişti yukarda Evet sen onu yanıltmadın 👏 bir taraf seçilme durumu beyan edilmedi ama sen tarafını seçtin tıpkı dün Survivor konusunda Maskeli bizdendir ama sen öteye git dediğin gibi
Bu mesajdan sonrakileri okursan anlaman gerekirdi😊Ne yaptın sen 😱
BU ADAM HEDİYELER VERiLMESİN DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI.
Kuru tebrik bile çok @Sherlock 'a 😡
@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski
TRİPSİ yine yardırmış anlaşılan... Mevzuya çok hakim değilim ama yine neye kızdın sen be ZEY...
Ya okudum hepsini, anladım da zaten ama adaşımın yaptığı boşu ciddiye almışsın yine...Bu mesajdan sonrakileri okursan anlaman gerekirdi😊
Paragrafın giriş bölümü televizyon kanalı reklamı gibi olmuş.KALİTENİN ADRESİ SABAR TV TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ! 😂
Tebrikler @Nisa reis beyciğim.Dedektifliğinizdeki başarılarınızın forum boyunca devamını dilerim.😁İz sürmeye devamke...
Ya okudum hepsini, anladım da zaten ama adaşımın yaptığı boşu ciddiye almışsın yine...
Açıklama falan boş işler. Uzatmaya gerek yok. Konu kapandıAh adaşım ah... @Dosi hanımı biraz sinir edeyim, biraz delirteyim dedim ancak işler çığrından çıktı... Çok yanlış anlaşıldık çok... Kendisi beni yok saymış, baş hainler listesinde zirveye çıkartmış... Yarın bu yanlış anlaşılma hakkında bir açıklama yayınlayacağım, yer yerinden oynayacak...
Kapandı ama nasıl kapandı, bunlar ilgi çekici sorular..Açıklama falan boş işler. Uzatmaya gerek yok. Konu kapandı
Artık hiç bir şey eskisi olmayacak :/ telafisi olmayan mevzular döndü. Koskoca ilk bahar mevsimi bitene kadar yok saymaya devam. Yaz ayında konuşmaya başlarım ama yinede eskisi gibi olması zor. Bazı şeyleri affetmemin mümkünatı yok. Eskisi gibi olmayacaktırtan kastım SABAR'ın S si ile alakam olmayacak. Sizin ekibe uymadığımın farkına vardım bir şekildeKapandı ama nasıl kapandı, bunlar ilgi çekici sorular..
Anladım TRİPSİ, ne diyim sen en iyisini bilirsin...Artık hiç bir şey eskisi olmayacak :/ telafisi olmayan mevzular döndü. Koskoca ilk bahar mevsimi bitene kadar yok saymaya devam. Yaz ayında konuşmaya başlarım ama yinede eskisi gibi olması zor. Bazı şeyleri affetmemin mümkünatı yok. Eskisi gibi olmayacaktırtan kastım SABAR'ın S si ile alakam olmayacak. Sizin ekibe uymadığımın farkına vardım bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?